Skip to main content

Kasten helpottaa Coloplastin pohjoismaisten asiakkaiden elämää

Asiakastutkimuksen yleiskuvaus

Asiakas: Coloplast
Sijainti: Göteborg, Ruotsi
Tuotteet/palvelut: Välitaso. Kuormalavahylly. Lisäosat.

Tarvecoloplast se

Coloplast ylpeilee tarjoamalla tuotteita, jotka helpottavat heidän asiakkaidensa elämää. Joten kun uuden jakelukeskuksen kalustaminen tuli ajankohtaiseksi, he halusivat toimittajan, joka helpottaisi kaikkien osallisten elämää.

Toimittavien tuotteiden intiimin ja henkilökohtaisen luonteen vuoksi poikkeuksellisen hyvä asiakaspalvelu on yritykselle ensiarvoisen tärkeää. Tämä on yksi syy siihen, että yhtiö palvelee ruotsalaisia, suomalaisia ja norjalaisia asiakkaitaa Göteborgin jakelukeskuksesta käsin.

Sijainnin ansiosta heidän oli mahdollista jatkaa nopeita toimituksia asiakkailleen. Tilaukset, jotka saapuvat ennen klo 14.00 toimitetaan seuraavana päivänä. Tämä palvelun taso merkitsi, että iltapäivät olivat erittäin kiireisiä. Yritys tarvitsi ratkaisun, jolla he pystyisivät vastaamaan kysyntään.

Kasten-ratkaisu

Constructorin tiimillä on vankka kokemus ratkaisuista, jotka toimivat sekä yleisesti että erityisillä toimialoilla kuten lääketeollisuudessa. Monissa tapauksissa näiden valmistajien on pidettävä kiinni normaalia tiukemmista varastointisäännöistä varmistaakseen, että tuotteiden turvallisuus ja laatu ei vaarannu.

coloplast se

Koska Coloplastin toimittamat tuotteet valmistetaan muualla, on jakelukeskuksen tärkein tehtävä tarjota tehokas varastointi-ja hakusysteemi suurelle pientavaramäärälle.

Constructorin ehdotus 1800m2: n suuruisen välitason rakentamisesta hyväksyttiin ja asennus aloitettiin viipymättä.

Kummankin kerroksen kuormalavahyllystöihin on asennettu läpivirtausradat. Toisessa kerroksessa varastoidaan kevyempiä tuotteita kun taas raskaammat tavarat sijoitetaan lattiatasoille.

Kasten välitasorakenteella pystytään helposti lisäämään varaston lattiapinta-alaa ja ottamaan hukkakuutiot käyttöön, näin optimoidaan sekä varasto- että työskentelytila.

  • Välitasoilla ja seinäjärjestelmällä saadaan lisää tilaa ja toimistotiloja
  • Verkkoseinät suojaavat työntekijöitä
  • Lisäosat ja kaapit takaavat turvallisen säilytyksen

coloplast se

Lopputulos

"Välitasorakenteella hyödynnetään tila täydellisesti molemmilla tasoilla. Tarvitsemme myös vähemmän kalustoa, lay-out -muutokset ovat paljon joustavampia ja tarvitsemme vain yhden haarukkatrukin ja pari pinoamistrukkia." - Ralf Hönig, Varastopäällikkö, Coloplast.

Coloplast

Coloplast sijaitsee Humlebaekissa Tanskassa. Se toimii maailmanlaajuisesti ja työllistää yli 10 000 ihmistä. Coloplast kehittää tuotteita ja palveluja, joiden tavoitteena on helpottaa intiimiä terveydenhuoltoa tarvitsevien henkilöiden elämää. Yritys valmistaa, kehittää ja markkinoi avanne-, kontinenssi-, haavan- ja ihonhoitotuotteita sekä urologisia tuotteita.

www.coloplast.com