Skip to main content

Laajan kokemuksemme, vahvan perintömme ja globaalin verkostomme ansiosta ei ole mikään yllätys, että varastoratkaisumme soveltuvat lähes kaikkille toimialoille.

Voimme täyttää jopa kaikkein erikoisimmatkin varastointivaatimukset räätälöidyillä ratkaisuillamme. Autoteollisuudesta ilmailuun, elintarviketeollisuuteen ja merenkulkualaan, ei ole sellaista toimialaa, johon emme olisi toimittaneet varastoratkaisuja.

Lisäksi monipuolisen lisäosavalikoimamme ansiosta voit olla varma siitä, että tehokkuutesi on optimaalisella ja turvallisuus korkealla tasolla ja olet aina tietoinen määräyksistä ja toimit edelläkävijänä toimialatrendeissä ja noudatat parhaiksi todettuja käytäntöjä.

Ulkoistettu logistiikka

Jos toimit 3PL-tarjoajana, tarvitset optimaalisen varastointiratkaisun, joka takaa varastoitujen tuotteiden nopean, joustavan ja turvallisen saaavuuden.

Tutustu
Autoala

Autoalan varastointiratkaisumme perustuvat Hi280-hyllystöjärjestelmään, joka mahdollistaa erilaisten auton osille suunniteltujen lisäosien yhdistämisen yhteen ja samaan varastointijärjestelmään.

Tutustu
Elintarvike ja juomateollisuus

Työskenteletkö elintarvike- ja juomateollisuudessa? Sinulla on epäilemättä jatkuva paine maksimoida käytettävissä oleva tila. Tarvitsetko ohjaavaa kättä?

Tutustu
Lean-tuotanto

Olipa kyse lääkkeiden, teknisten laitteiden, sähkölaitteiden, autoteollisuuden, vaatetusalan tai elintarviketeollisuuden tuotteiden valmistuksesta autamme pitämään prosessin sujuvana.

Tutustu
Verkkokauppa

Mikäli toimit tällä alalla, tiedät, kuinka tärkeitä poikkeuksetta ovat lyhyet toimitusaijat, virheettömyys ja erinomainen palvelutaso.

Tutustu
Lääkeala

Erilaiset turvallisuutta, jäljitettävyyttä, hygieniaa ja lämpötiloja koskevat vaatimukset johtavat usein räätälöityihin varastointiratkaisuihin.

Tutustu
Autotalli & työpaja

Kun etsit oikeaa säilytysratkaisua autotalliin tai työpajaasi on aina ratkaisevaa löytää taloudellinen ja ergonominen ratkaisu.

Tutustu
Rakennustarvikkeiden & rautakauppojen varastointiratkaisuja

Rakennustarvikkeiden ja rautakauppa-alan yleisiä haasteita ovat monien erikokoisten ja usein raskaiden tuotteiden varastointi ja samalla niiden myyvä esillepano.

Tutustu
Kalatalous

Kalastusteollisuuden haasteisiin tarvitset helposti muunneltavia varastointiratkaisuja, joissa tuotteet ovat nopeasti saatavilla äkisti muuttuvassa ympäristössä.

Tutustu
Vaatetusteollisuus/pukeutuminen

Yksinkertaiset, virtaviivaiset tilaustenkäsittelyprosessit, tehokkaat palautusrutiinit ja johdonmukainen ja toimiva logistiikkajärjestelmä - kaikki olennaisia elementtejä liiketoiminnan menestymiselle.

Tutustu