Skip to main content

Tarvitsetko apua turvallisuus- ja ympäristöasioissa? Kasten-tarjouksen olennainen osa on varmistaa näiden asioiden myönteinen vaikutus yrityksenne liiketoimintaan.

Sen varmistaminen, että turvallisuusperiaatteet ovat tukevasti kohdillaan on ratkaisevan tärkeää eettisesti hyväksyttävän ja lain säädökset täyttävän työympäristön luomiselle. Kun käytäntö on oikea ja menettelytavat kohdillaan olet jo pitkällä:

  • Onnettomuuksien ja sairauksien vähentämisessä 
  • Resurssien hallinnassa 

Turvallisuus on olennainen osa Kastenin toimintaa ja osana palvelukonseptiamme autamme sinua ja yritystäsi tuotteidemme turvallisessa käytössä ja ylläpidossa:

  • Health & safetyJärjestämme tuotteidemme käyttöönotto- ja turvallisuuskoulutusta henkilökunnallesi
  • Suoritamme säännöllisiä hyllystöjen tarkastuksia paikallisen lainsäädönnön ja standardien mukaan taataksemme turvallisen käytön koko tuotteen elinkaaren ajan
  • Autamme riskitekijöiden kartoittamisessa ja dokumentoinnissa
  • Teemme rakenteelliset laskelmat ja dokumentaation
  • Annamme neuvoja paikallisesta työturvallisuuslainsäädännöstä tuotteisiimme liittyen

Kaikki Gonvarri Material Handling valmistavat yksiköt ovat sertifioituja ja niille on laadittu toimintalinjat koskien laatua, työturvallisuutta ja ympäristöä. Nämä ohjeistukset ovat asiakkaidemme saatavissa pyydettäessä. 

Kulttuuri, joka tukee yritystäsi

Yrityksessämme edistetään positiivista kulttuuria ja ylin johto tukee sitä aktiivisesti. Liiketoimintamme kehittyessä sopeutamme ja muutamme prosessejamme jatkuvasti varmistaaksemme, että omat turvallisuusseikkamme täyttyvät.

Asiakkaidemme kertomaa

"We chose Dexion because we could quickly come to a good decision through the expertise of the relationship manager who visited us. The construction and further processing went smoothly so we are very pleased with it."
- Pim Bakker, Logistics Coordinator, Ausnutria Hyproca

Sertifikaatit & todistukset