Skip to main content

Pientavarat järjestykseen kulutusta kestäville HI280 hyllyille

Asiakas: Napakka Oy, on osa Packoplock Scandinavia AB -konsernia. 

Sijainti: Helsinki, Suomi 

Tuotteet: Hi280 hyllystö

Napakka toimii monipuolisesti pakkausten ja pakkaamisen parissa. Napakalla on reilusti pientavaroita varastossa, aina siivouksesta lahjapakkauksiin.

Hi280 shelving for NapakkaAsiakas

Napakka muutti uusiin tiloihin ja tarvitsi reilusti laadukasta ja käyttöä kestävää hyllystöä. Osana Packoplock Scandinavia AB -konsernia toimivana yrityksenä Napakka sai vahvan suosituksen Kasten Hyllystöjärjestelmä -HI280 käyttämisestä, sillä samaa laadukasta hyllystöä on käytössä konsernissa muissa maissa.

 

Toteutus

Napakalla on paljon pientavaraa, joten selkeälle hyllyjärjestelmälle oli tarve.

Napakka oli yhteydessä jäälleenmyyjäämme Sareskoskeen, joka pääsi heti kärryille Napakan tarpeista. Selkeän suunnitelman ansiosta Sareskoski sai käytössä olevat neliöt tehokkaasti hyödynnettyä ottaen asiakkaan hyllytys- ja keräilyprosessit huomioon.

Kasten hyllyjärjestelmä -HI280 on mutkaton asentaa. Ruuviton kiinnitysjärjestelmä takaa osaltaan asennuksen helppouden ja sen ansiosta hyllystöä on myös tarvittaessa helppo siirtää.

Lopputulos

Hi280 shelving being loaded HI280 -hyllystö on maailamalla pidetty ja paljon käytetty tuote. Korkealuokkaisen sinkityn pintansa ansiosta se näyttää tyylikkäälle ja kestää kovaa kulutusta.

Kiitos hyvän organisoinnin ja selkeän tuotesijoittelun luonnistuu keräilyprosessi ripeästi ja hankilöstö on tyytyväistä työnsä sujuvuuteen. 

Pre-galvanised Hi280 shelvingNapakalla on oltu todella tyytyväisiä suunnitteluun, asennukseen ja hyllystön laatuun. Käytössä loistavasti toimiva hyllystö on Napakan työympäristössä tärkeää. Hyllystöllä on useita käyttäjiä, joten tuotteiden sijainnin löytyvyys ja hyllystön selkeys on tärkeässä roolissa. Kun hyllystöä tarvitaan lisää, on samasta hyllystöstä tarjolla laaja valikoima lisävarusteita.

"Kyllähän se piristää kun kauniit värikkäät lahjanauhat on tyylikkäästi esillä," Ville Koskinen, myyntijohtaja kommentoi. "Sareskosken ja Napakan yhteistyö on sujunut koko projektin ajan loistavasti. Sen jälkeen kun saimme suosituksen käyttää HI280 hyllystöä, kaikki on sujunut vaivattomasti ja lopputuloksesta tuli loistava."

Pakkaustarvikkeiden tukkuliike - Napakka Oy

Napakka on perustettu vuonna 1984 ja heillä on jo vuosia ollut Suomen suurin valikoima lahjapakkaustarvikkeita sisältäen mm. satoja erilaisia kasseja ja lahjapapereita.
He ovat laajentaneet tarjontaa myös muiden pakkaustarvikkeiden puolelle, mikä tekee Napakan tuotevalikoimasta ainutlaatuisen sisältäen tuhansien tuotteiden valikoiman. Napakka Oy on osa Packoplock Scandinavia AB -konsernia.