Skip to main content

Valmistuksella on keskeinen rooli useimmissa tuotteissa, joita ostamme ja kulutamme. Olipa kyse lääkkeiden, teknisten laitteiden, sähkölaitteiden, autoteollisuuden, vaatetusalan tai elintarviketeollisuuden tuotteiden valmistuksesta autamme pitämään prosessin sujuvana.

Tällä alalla tehokkaiden varastointiratkaisujen tarve on päivittäinen haaste. Yleisenä tavoitteena on vähentää virheitä, parantaa ergonomiaa ja työn kulkua, ylläpitää optimaalista tuottavuutta ja yleisesti varmistaa hyvin järjestäytynyt ympäristö käsittelyn jokaisessa vaiheessa.

Valmistustoiminta on usein monivaiheinen prosessi, joten varastoinnin ongelmiin on harvoin yhtä ainoaa ratkaisua. Prosessin eri vaiheet voivat edellyttää erilaisia varastointimenetelmiä, jotka yhdessä luovat hyvin järjestäytyneen toiminnan – ja meiltä saat sellaisia.

Minkä tahansa säilyvyyteen liittyvien asioiden ja vaatimusten ohella voimme auttaa sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivimman varastointimenetelmän:

Lavatavarat

 

Pientavaran varastointi

Hyllystöistämme löytyy sopiva ratkaisu pienten osien varastointiin:

 

 

Pitkien tuotteiden varastointi

Ulokehylly sopii pitkille tai erikoisen muotoisille tuotteille:

  • Saatavana sinkittynä tai maalattuna
  • Saatavana eri ulokepituuksia
  • Soveltuu ulkokäyttöön ja voidaan varustaa katolla

 

Valmiiden tuotteiden varastointi

Valmistusprosessin viimeisinä haasteina ovat valmiiden tuotteiden pakkaaminen, varastointi ja lähettämineen. Lähetetäänkö tuotteet suoraan asiakkaalle vai valmistetaanko ne varastoon? Autamme sinua sopivan varastointiratkaisun valitsemisessa ottaen huomioon tuotteen mitat, paino sekä säilyvyysaika.

Yleisesti ottaen valmiiden tuotteiden varastointiratkaisut ovat samanlaisia kuin raaka-aineiden varastoinnin:

  • Kuormalavahylly – Yleisin lavatavaran varastointitapa ja se sopii valmiiden tuotteiden varastointiin missä tahansa valmistusympäristössä, jossa tavarat on pakattu kuormalavoille ennen lähettämistä.
  • Satelliitti-/Syväkuormaushylly – Poistamalla käytävät voidaan tuotteet lastata ja noutaa hyllystön päästä, soveltuu massatavaran varastointiin.
  • Läpivirtaushylly – Ihanteellinen ratkaisu FIFO-toiminnalle ja tarjoaa automaattisen varastonkierron. Mahdollistaa tuotetteiden nopean saatavuuden ja sopii nopeakiertoisille tuotteille.
  • Pientavarahylly – Ihanteellinen pientavaran ja ei-lavoilla varastoitavien tuotteiden säilytykseen tarjoten laajan lisäosavalikoiman.
  • Ulokehylly - Ihanteellinen pitkän tavaran varastointiin; saatavana kevyemmille ja raskaammille tuotteille.