Skip to main content

Olemme maailman johtava varastointiratkaisujen toimittaja. Autamme asiakkaitamme kaikissa heidän varastointitarpeissaan, alustavasta suunnittelusta asennukseen ja jatkuvaan huoltoon ja tukeen.

Olemme osa Gonvarri Material Handling -konsernia, yhdessä alan muiden huippumerkkien kanssa kuten Constructor, Stålteknik, Kredit ja Dexion.

Tarjoamme innovatiivisia varastointiratkaisuja varmistaaksemme, että kykenemme vastaamaan asiakkaidemme kaikkkiin varastointitarpeisiin. Olemme läsnä lähes kaikissa maanosissa ja olemme auttaneet monia maailman johtavia tuotemerkkejä ja uraauurtavaa pk-yrityksiä tarjoamalla asiakkaillemme maailmanlaajuista asiantuntemusta ja tukea jo vuosikymmenten ajan. Olemme sitoutuneet kehittämään varastointiratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme toimimaan nopeammin ja tehokkaammin ja samalla tuottavammin. Lyhyesti sanottuna, saamme asiat toimimaan!

Tavoitteenamme on asiakastyytyväisyys! Saavuttaaksemme tämän suunnittelemme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ratkaisun, joka soveltuu juuri heille ja täyttää heidän jokaisen vaatimuksensa. Ratkaisun, joka vastaa työympäristön dynamiikkaa, tehokkaasti ja erinomaisesti.

Tutustu lähemmin meihin valitsemalla alla olevista vaihtoehdoista.