Skip to main content

Kasten, joka on osa Gonvarri Material Handling Groupia, olemme asiantuntijoita suunnittelemaan, rakentamaan ja kehittämään varastoratkaisuja, jotka optimoivat käytettävissä olevan tilan. Vaikka emme ole maanviljelijöitä, niin olemme täydellinen kumppani vertikaaliseen viljelyyn.

Vertical FarmingSiinä missä perinteinen viljely tapahtuu ulkona tasaisella pellolla, vertikaalisen viljelyn prosessi on siirretty sisätiloihin, käyttäen useita tasoja hyödyntäen korkeutta – jota Kasten on kehittänyt vuosien saatossa panostaessaan varastotilojen täysivaltaiseen hyödyntämiseen.

Tahdomme osoittaa kiinnostuksemme tähän kriittiseen sektoriin osallistumalla vahvasti ja tarjoamalla erikoisosaamisemme suunnittelussa, rakentamisessa ja teollisessa tuotannossa. On tärkeää, että maanviljelijäkumppanimme saavat tarvitsemansa tuen onnistuakseen tavoitteissaan.

Vertical Farming

Teknologiamme mahdollistaa joustavien ja tehokkaiden ratkaisujen tarjoamisen – 3D-CAD-suunnittelusta, elementtianalyysiin ja rakennetestaukseen. Varmistamme tuotteidemme riittävän kestävyyden nyt ja vuosiksi eteenpäin. Jalostamme tuotevalikoimaamme jatkuvasti ja tällä hetkellä panostamme rullamuovaukseen, laserleikkaukseen sekä robottihitsaukseen.

Näiden ratkaisujen tulee olla käyttötarkoitukseensa täysin sopivia, niiden on on kyettävä pitämään sisällään kasvit ja maaperän jossa ne kasvavat ilman, että materiaalit vaurioituvat. Rakennuksen korkeuden hyödyntäminen vaatinee myös porrasrakenteen käyttöönottoa jonka on oltava kiertävä.

Monipuolinen valikoimamme, mukaan lukien automaatio ja puoliautomaatio, voidaan mukauttaa mihin tahansa sisäympäristöön ja mihin tahansa tilaan, näin ollen pienempiäkin yksiköitä voidaan käyttää uudelleen.

AVFYlpeitä AVF-järjestön jäseniä

Olemme ylpeitä Association for Vertical Farming, AVF-järjestön jäseniä. AVF on johtava kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka mahdollistaa kansainvälisen vaihdon ja yhteistyön, jonka tavoitteena on nopeuttaa tämän alueen kehitystä.

Olemme sitoutuneita vertikaalisen viljelyn konseptiin ja sen tuomiin etuihin. Meillä on maailmanlaajuinen läsnäolo, ja tuotantolaitokset sijaitsevat strategisesti tärkeillä markkinoilla. Siksi voimme työskennellä AVF:n kanssa sen projekteissa maailmanlaajuisesti.

AVF:n jäsenenä tuemme sen kampanjaa vertikaalisen viljelyn tieteen ja tutkimuksen edistämiseksi sekä sen koulutus- ja hyväntekeväisyysohjelmia, jotka kannustavat laajempaan käyttöönottoon.

Mikäli olet vertikaalisen maatalouden alalla tai olet perustamassa toimintaa ja haluat keskustella innovatiivisista varastointiratkaisuista, ota yhteyttä.