Skip to main content

Kehitämme asiakaslähtöisiä ratkaisuja räätälöitynä tarpeisiisi.

Kasten tarjoaa kaikki tarvittavat tuotteet, ratkaisut ja lisäosat, joita tarvitset hyödyntääksesi koko käytössäsi olevan varastointitilan maksimaalisesti.

Olipa kysessä uusi rakennus, remontointi tai jälkiasennus, Kasten on looginen valinta, kun haluat tehokkaasti toimivan varastoratkaisun, joka säästää aikaa ja rahaa.

Mitä haluat varastoida?

Valitse haluamasi järjestelmä alla olevista vaihtoehdoista. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä meihin.

Kuormalavahylly

Kuormalavahylly on monipuolinen varastointijärjestelmä, jolla voit kalustaa varastosi tarpeidesi ja vaadittavan lavapainon mukaan.

Tutustu
Pientavarahyllyt ja arkistohyllyt

Kokemuksemme ja resurssimme takaavat, että varastoratkaisumme eivät täytä vain tämän päivän vaatimuksiasi vaan mukautuvat muuttuviin tarpeisiisi tulevaisuudessakin perushyllystä aina vaativiin asennuksiin.

Tutustu
Kasten -varastoautomaatit

Tietokoneohjatut varastoautomaatit voidaan yhdistää helposti olemassa olevaan varastonhallintajärjestelmään tai ne toimivat tehokkaasti myös itsenäisinä ratkaisuina.

Tutustu
Ulokehyllyt

Kun kaipaat turvallista ja tehokasta varastointiratkaisua pitkille ja raskaille tuotteille, palvelee parhaiten tarpeidesi mukaan mittoitettu ulokehylly.

Tutustu
Työtilan optimointi

Keskeistä yrityksesi työnkulun parantamisessa ja yleisen tehokkuuden lisäämisessä on usein ensiluokkaisen työ- ja varastointiympäristön luominen.

Tutustu
Lisäosat

Räätälöidyt varastointiratkaisumme sisältävät laajan valikoiman lisäosia, jotka täydentävät ja muokkaavat ratkaisuasi entisestään.

Tutustu