Skip to main content

Sen varmistaminen, että tiimisi ymmärtää varastoturvallisuuden tärkeyden, on epäilemättä yksi tärkeimmistä tehtävistäsi. Tämän laiminlyönti voi johtaa tuotteiden vahingoittumiseen ja aiheuttaa onnettomuuksia ja henkilövahinkoja.

Jokaisen tiimisi jäsenen on ymmärrettävä hyllystöturvallisuuden tärkeys ja samalla tajuttava täysin mahdolliset seuraukset turvallisuuden laiminlyönnistä.

Koulutuksiemme ja seminaariemme tarkoituksena on vähentää varastoalueiden käsittelytoimintaan liittyviä riskejä ja ennaltaehkäistä onnettomuus- ja vaaratilanteiden syntymistä.

Koulutus voidaan järjestää uudelle tiimille tai se voi olla henkilökunnan kertauskurssi tai yksinkertaisesti varmistetaan, että noudatetaan lainsäädännön muutoksia.

Tämän tueksi tarjoamme miniseminaareja ja koulutusta omissa tiloissamme tai teidän toimipisteessä, jotta matkakulunne ja mahdollliset häiriöt toiminnassanne minimoidaan tai ne voidaan järjestää tarpeen mukaan jossakin muualla.

Asiakkaidemme kertomaa

"It was ideal for them to design a custom-fit racking layout for our store. With the flexibility of the shelving depths we were able to maximise the space we had, leaving plenty of room for stock expansion."
- Danny Archer, Winchester Branch Manager, YESSS Electrical

Sertifikaatit & todistukset