Skip to main content

Kasten tuotteiden valmistaja - Constructor Finland Oy - on toiminut metallituotteiden parissa vuodesta 1886 lähtien. Olemme erikoistuneet varastotekniikkaan alkaen peruskuormalava- ja -pientavarahyllyistä ja päätyen erilaisiin nykyaikaisiin puoliautomaattisiin varastointiratkaisuihin ja varastoautomaatteihin.

Meillä ja konsernissamme on vuosien kokemus ja asiantuntemus, jota hyödynnämme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa parhaiden ratkaisujen toteuttamiseksi. Tavoitteenamme on yritysten varastointi- ja arkistointitarpeiden joustavat, innovatiiviset ja kustannustehokkaat ratkaisut.

Toimitamme paljon enemmän kuin vain tuotteita. Tarjoamme täydellisen palvelupaketin mukaan lukien neuvonta, suunnittelu ja ylläpito niin varastojen ja jakelukeskusten kuin vähittäiskaupan, valmistavan teollisuuden sekä esimerkiksi autoteollisuuden varastointiratkaisuihin.

Ovatpa varastointitarpeesi millaisia tahansa, pystymme aidosti auttamaan parantamalla liiketoimintaasi ensiluokkaisilla Kasten-varastokalusteilla ja -palveluilla.

Konsernimme

Olemme osa maailman johtavaa eurooppalaista teräksisiä varasto- ja arkistokalusteita valmistavaa Gonvarri Material Handling -konsernia. Konsernimme liikevaihto on lähes 200 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on yli 1200. Nykyaikaiset ​​tuotantolaitoksemme sijaitsevat strategisesti keskeisillä markkinoilla (Venäjä, Romania, Suomi, Ruotsi, Tšekin tasavalta ja Saksa).

Konsernimme on vahvasti edustettuna paikallisesti koko Euroopassa Dexion-ja Constructor-brändeillä ja myyntiverkoston kautta kaikkialla muualla maailmassa, mukaan lukien Afrikka, Lähi-itä, Pohjois- ja Etelä-Amerikka.

Tutustu Kasten-tuotteisiin ja palveluihin.