Skip to main content

Sujuvan toiminnan ja henkilökunnan turvallisuuden kannalta on ratkaisevaa, että varmistat varastosi täyttävän viimeisimmät lainsäädännön vaatimukset.

Räätälöidyt varastointiratkaisumme sisältävät laajan valikoiman lisäosia, jotka täydentävät ja muokkaavat ratkaisuasi entisestään – niiden avulla saat lisäsuojaa pylväille ja elementeille; suojaat hyllystöäsi ja tuotteitasi trukin törmäyksen vaikutuksilta.

Tietämyksellämme, asiantuntemuksellamme ja resursseillamme valmistamme tuotteita, jotka soveltuvat tähän päivään ja tulevaisuuteen. Takaamme täysin toimivan, loogisen ja turvallisen varaston.

Kuormalavahyllyn lisäosat

Jos etsit varastointiratkaisua, joka on enemmän kuin pelkkä hylly, Kasten -tuotteilla voimme tarjota sinulle räätälöidyn ratkaisun.

Tutustu
Pientavarahyllyn lisäosat

Pidetään varastotoiminnot kunnossa. Hyödynnetään tila mahdollisimman tehokkaasti. Pysytään eskeleen edellä viimeisimpiä määräyksiä.

Tutustu
Ulokehyllyn lisäosat

Räätälöidyt ulokehyllymme lisäosineen sopivat pitkien ja raskaiden tuotteiden turvalliseen ja järjestettyyn varastointiin.

Tutustu
Varastoautomaattien lisäosat

Valtaosalle varastoista tehokkuus ja säästöt ovat päivän sana, varsinkin kun jokaisella neliömetrillä on todella merkitystä.

Tutustu
Kyltit & merkintäjärjestelmät

Kylttimme ja merkintäjärjestelmämme on suunniteltu niin, että uusinkin henkilökunnan jäsen tai ei-syntyperäinen henkilö ymmärtää viestin.

Tutustu
Turvallisuusosat

Kaikki varastoratkaisumme ovat korkealaatuisia ja ne on valmistettu kestämään vaativimmissakin toimintaympäristöissä.

Tutustu