Skip to main content
4642
Kuormalavahyllyt ja varastoturvallisuus

Varastokalusteklusteri julkaisi ensimmäisen painoksen ”Kuormalavahyllyt ja varastoturvallisuus” esitteestä 25.4.2011, ja sen jälkeen esite on tullut tutuksi useissa varastoissa läpi Suomen.

3855
Lisä- ja turvallisuusosat P90

Varaston turvallisuuden varmistaminen ja se, että varasto täyttää uusimmat lainsäädännön vaatimukset on ratkaisevan tärkeää. Kasten tarjoaa sinulle laajan valikoiman pylväiden ja elementtien suojuksia varmistamaan sen, että kuormalavahyllystösi on hyvin suojattu trukin törmäyksien aiheuttamilta vaurioilta.

3854
Varastoautomaatit

Dynamic storing machines are almost unbeatable when it comes to collecting the most efficient and collecting small parts.

3249
Ulokehyllystö

Pitkien ja taipuisien tuotteiden varastointi tuo mukanaan omat haasteensa. Kasten-ulokehyllyvalikoima kykenee vastaamaan erityistarpeisiisi.

3248
Satelliittihyllystö

Harkittaessa tiivisvarastointijärjestelmän hankintaa, kannattaa tutustua satelliittihyllystön ominaisuuksiin. Sen rakenne perustuu samaan kuormalavahyllystöön kuin syväkuormaushyllystö.

3245
Pientavarahyllystö S90

Sopivan varastointiratkaisun löytäminen pientavaroille voi joskus olla haastavaa. S90-pientavarahyllystö tarjoaa ratkaisun tähän. Se on modulaarinen, helppo asentaa, kestävä ja helposti säädettävissä ja muunneltavissa.

3242
Movo Kuormalavasiirtohyllystö

Kasten-siirtohyllystöjärjestelmä (MOVO) on kaikenkokoisten kuormalavojen tai tavaroiden ylivoimaisesti paras tiivisvarastointiratkaisu.

3243
P90 Kuormalavahyllystöt

Kuormalavahyllystöt ovat yksi keskeisiä tuotteitamma ja tuotteiden varastointi kuormalavoilla on yleisin varastointitapa. Laajan tuotevalikoimamme ansiosta toteutamme tarvitsemasi kuormituskapasiteetin erittäin kustannustehokkaasti juuri toimintaasi soveltuvalla hyllystörakenteella.