Skip to main content

Räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät kaikki erityiset varastointitarpeesi.

Erilaiset uniikit Kasten-varastointiratkaisut soveltuvat kaikille toimialoille.

Varmistamme, että toimintasi on  mahdollisimman tehokasta juuri nyt, mutta on myös joustavasti sopeutettavissa jos toimintasi muuttuu.

Jos tämä ei riitä ja kaipaat syvempää varastosi tarkastelua, tarjoamme analyyseja, neuvoja ja jatkuvaa tukea.

Pystymme tarjoamaan kansainvälisen tason näkemyksiä, neuvontaa ja käytännön apua eri toimialoille kuten autoteollisuuteen, rengasvarastointiin ja autotallin työpajoihin, elintarviketeollisuuteen, kylmävarastoihin, rautakauppa- ja rakennustarvikeliikkeille ja verkkokauppayrityksille.

Vertikaalinen viljely

Kasten, joka on osa Gonvarri Material Handling Groupia, olemme asiantuntijoita suunnittelemaan, rakentamaan ja kehittämään varastoratkaisuja, jotka optimoivat käytettävissä olevan tilan.

Tutustu
Pientavaroiden varastointi

Perinteisestä varastohyllystä ja muovilaatikoista varastoautomaatteihin, tarjoamme kattavat ratkaisut pientavaroiden varastointiin ja keräilyyn.

Tutustu
Kylmä- ja pakkasvarastot

Jos toimit kylmä- ja pakkasvarastoympärstössä, tiedät, että haasteena on kulujen pitäminen minimissään.

Tutustu
Pitkän tavaran varastointi

Kaipaatko turvallista varastoa pitkille ja raskaille tuotteille kuten metallitangoille, putkille, huonekaluille tai puutavaranipuille? Varastointiratkaisumme pitkille tuotteille tarjoavat täydellisen ratkaisun sinun vaatimuksiisi.

Tutustu
Raskaiden tuotteiden varastointi

Kaipaatko turvallista varastoa pitkille ja raskaille tuotteille kuten metallitangoille, putkille, huonekaluille tai puutavaranipuille? Varastointiratkaisumme raskaille tavaroille tarjoavat optimaalisen tilankäytön edullisesti.

Tutustu
Renkaiden varastointi

Renkaiden säilyttäminen tehokkaimmalla mahdollisella tavalla tarkoittaa tilankäytön maksimointia vaikuttamatta renkaiden laatuun. Täältä löydät räätälöityjä ratkaisuja kaikenlaisiin ja -kokoisiin tiloihin.

Tutustu
Kerroshyllystö

Kerroshylly voi olla sopiva ratkaisu varaosavarastoihin ja hidaskiertoisten tuotteiden varastoihin.

Tutustu
Puoliautomaatio

Jotkut uskovat, että automaatio alentaa henkilöstökuluja, vähentää virheitä ja nopeuttaa toimitusaikoja. Toiset pitäytyvät kokeiltuihin manuaalisiin menetelmiin, joita on käytetty vuosikymmenten ajan.

Tutustu
Maanjäristysalueet

Maanjäristyksille alttiina oleville alueille asennettu kuormalavahylly on suunniteltava, rakennettava ja asennettava kestämään erityisesti seismisiä voimia.

Tutustu