Skip to main content

Neuvonta – Ratkaisu -  Asennus - Tarkastukset

Maailman johtavien varastoratkaisujen rinnalla tarjoamme ammattitaitoista hyllystötarkastusta ja apua varaston turvallisuuden säilyttämiseen sekä asennus- ja huoltopalvelua.

Asiakaskeskeisten varastointiratkaisujen laajaa tuotevalikoimaamme täydentävät kattavat hyllystötarkastus- ja huoltopaketit.

Saat kaikenkattavan palvelun, joka sisältää varaston suunnittelun, hyllystöjen turvallisuuden ja hyllystötarkastukset sekä uudelleensuunnittelupalvelun tulevien laajennusten tai varaston tehostamisen tukemiseksi; sekä tietenkin täydellisen asennus- ja huoltopalvelun.

Valitsetpa ydinpalveluistamme tai tarvitset jotain juuri sinulle räätälöityä,  tarjoamme tarpeitasi  vastaavan ratkaisun. Valitse haluamasi palvelu alla olevista vaihtoehdoista. Jos et löydä etsimääsi, muista ota yhteyttä.

Neuvonta

Oikeaa varastointiratkaisua valittaessa on aina rauhoittavaa kun mukana on asiantuntija. Kokenut ja asiantunteva myynti- ja suunnittelutiimimme tarjoaa sinulle kansainvälisen tason yhdistelmän arvokasta opastusta, tietoja ja käytännön apua.

Tutustu
Hyllystötarkastukset

Kasten-hyllystöt ovat korkealaatuisia ja ne on suunniteltu kestämään vuosien käyttö. Mutta hyllystö voi vaurioitua tai se voi olla väärin asennettu, minkä takia se on vaaraksi sekä henkilökunnalle että yrityksellesi.

Tutustu
Asennus

Tarvitsetpa sitten yhden hyllyvälikön tai täydellisen avaimet-käteen toimitettavan asennuksen Kasten-asiantuntijat täyttävät vaatimuksesi täysin. Kaikki tuotteemme toimitetaan ensiluokkaisessa kunnossa ja ajallaan.

Tutustu
Työsuojelu

Tarvitsetko apua turvallisuus- ja ympäristöasioissa? Kasten-tarjouksen olennainen osa on varmistaa näiden asioiden myönteinen vaikutus yrityksenne liiketoimintaan.

Tutustu
Huolto & ylläpito

Jatkuvan turvallisen toiminnan takaaminen tarkoittaa oikeudellisen vastuun hyväksymistä sen varmistamiseksi, että varastohyllystösi tarkastetaan säännöllisesti ja korjataan tarvittaessa. Kokenut tiimimme auttaa sinua.

Tutustu
Kurssit ja seminaarit

Sen varmistaminen, että tiimisi ymmärtää varastoturvallisuuden tärkeyden, on epäilemättä yksi tärkeimmistä tehtävistäsi. Tämän laiminlyönti voi johtaa tuotteiden vahingoittumiseen ja aiheuttaa onnettomuuksia ja henkilövahinkoja.

Tutustu