Skip to main content

Oikeaa varastointiratkaisua valittaessa on aina rauhoittavaa kun mukana on asiantuntija. Kokenut ja asiantunteva myynti- ja suunnittelutiimimme tarjoaa sinulle kansainvälisen tason yhdistelmän arvokasta opastusta, tietoja ja käytännön apua.

Kaipaatko paljon perusteellisempaa katsausta varastoosi? Tarjoamme juuri tähän analyysejä, neuvoja ja jatkuvaa tukea.

Analysointi & neuvonta

Sen lisäksi, että annamme asiakkaillemme yleisiä neuvoja ja ohjeita varastointiin liittyvissä kysymyksissä, voimme pureutua syvemmälle. Tarjoamme käytännön apua asiakkaalle tekemällä yksityiskohtaisen analyysin varastoinnin tarpeista.

C-WISin (Constructor Warehouse Intelligence System tool) avulla keskitymme materiaalivirtojen hallintaan ja yrityksen tuottavuuden tehostamiseen kokonaisuudessaan. Simulaatioiden ja analyysien pohjalta voimme arvioida kaikki varaston toimintaan vaikuttavat tekijät kuten:

  • Varastokalusteet ja Layout 3D
  • Tuotesijoittelu ja ABC-analyysi
  • Varaston resurssit
  • Pääoman vaikutus varastokustannuksiin
  • Optimaaliset materiaalinkäsittelyprosessit

Analysis & Simulation tool

C-WIS -palvelu toimii asiakkaan omilla tiedoilla, joka mahdollistaa monipuolisen analysoinnin. Näin voimme suorittaa tehokkaan tuotesijoittelun, suunnitella uusia layout-ratkaisuja, kuvata prosessien kulkua tai asentaa CWISin osaksi varaston jatkuvaa kehitystä.

C-WIS on markkinoiden ensimmäinen ja ainoa ohjelma, joka kykenee tällä tavoin hyödyntämään todellista tietoa ja järjestelemään varaston toiminnot tehokkaiksi. Yksinkertaisimmillaan tehokkuutta saadaan vaihtamalla tuotteiden paikkoja tai muuttamalla hankintojen rakennetta. Saavutettavat hyödyt voivat helposti olla merkittäviäkin.

Asiakkaidemme kertomaa

"We've achieved greater functionality and our operators are very pleased with the solution. It has facilitated the handling of the tools considerably, and it is now easier to locate the tools. This means we have ultimately been able to optimise conversion times in production, resulting in increased productivity and efficiency."
- Søren Jørgensen, Project Engineer, Meneta

Sertifikaatit & todistukset