Skip to main content

Tervetuloa Constructor Finlandin (kuuluu Gonvarri Material Handlingin -konserniin) -sivustolle ("Sivusto"). Tämän sivuston käyttöoikeus edellyttää sivuston käyttöehtojen ja kaikkien sovellettavssa olevien lakien ja määräysten noudattamista.

Sivustoa käyttämällä ja/tai selaamalla  vahvistat rajoituksetta tai ehdoitta, että olet lukenut, ymmärtänyt ja sitoutunut  noudattamaan sivuston käyttöehtoja ja kaikkia sovellettavissa olevia lakeja ja määräyksiä.

Lisäksi vahvistat, että muut mahdolliset sopimukset sinun ja jonkin Gonvarri Material Handling -konserniin kuuluvan  yrityksen välillä lakkaavat tämän asian suhteen. Jos et rajoituksetta tai ehdoitta hyväksy näitä ehtoja, et saa käyttää tätä sivustoa ja pyydämme sinua lopettamaan sivuton käytön välittömästi.

Kansainväliset käyttäjät

Sivustoa valvoo, käyttää ja hallinnoi Gonvarri Material Handling. Gonvarri Material Handling ei vastaa sitä, että tämän sivuston aineisto soveltuu ​​tai on käytettävissä maailmanlaajuisesti. Pääsy tälle sivustolle alueilta, joilla sen sisältö on lainvastainen, on kielletty. Ne, jotka käyttävät tätä sivustoa muualla, tekevät niin omasta aloitteestaan ​​ja ovat vastuussa sovellettavien paikallisten lakien noudattamisesta.

Erilliset lailliset yhteisöt

Jokainen Gonvarri Material Handlingin jäsenyritys on erillinen yhtiö, joka hallinnoi ja valvoo omia asioitaan.

Jokaisella näistä jäsenyhtiöistä on omat erilliset identiteettinsä, mutta tällä sivustolla saatamme joskus käyttää "Gonvarri Material Handling” -nimen yhteydessä, 'me' tai 'meidän', kun puhumme Gonvarri Material Handlingin yrityksistä yleensä tai kun ei ole tarkoituksenmukaista tunnistaa mikä Gonvarri Material Handlingin yritys on kyseessä.

Ehtojen käytön on tarkoitus parantaa sivuston käyttömukavuutta eikä sitä ole tarkoitettu tarkaksi yritysten suhteiden kuvaukseksi.

Tekijänoikeudet ja tavaramerkit

Koko tämän sivuston sisältö mukaan lukien suunnittelu, taitto, grafiikkaa, valokuvat, muoto ja muut sivuston visuaaliset elementit on suojattu immateriaalioikeuksin, mukaan lukien mutta ei rajoittuen Copyright © 2018 Gonvarri Material Handling (tai jos niin ilmoitetaan, kaikki Gonvarri Material Handling -konsernin tytäryhtiöt tai sen lisenssinantajat).

Kaikki oikeudet, joita ei ole nimenomaisesti myönnetty tässä, pidätetään. Kaikki tämän sivuston tietoihin ja materiaaliin liittyvät omistusoikeudet, mukaan lukien mutta ei rajoittuen Gonvarri Material Handlingin nimeen, logoihin, tavaramerkkiin, grafiikoihin, valokuviin ja sisältöön, ovat Gonvarri Material Handlingin (tai jonkin sen tytäryhtiön) omistuksessa tai ne on asianmukaisesti lisensoitu, KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN.

Käyttörajoitukset

Ellei toisin sovita, mitään materiaalia tältä sivustolta tai tälle sivustolle, mukaan lukien koodit ja ohjelmistot, ei saa muokata, kopioida, julkaista uudelleen, ladata, lähettää, siirtää tai jakaa millään tavoin.

Tämän sivuston materiaalia voi ladata vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön edellyttäen, että materiaalia ei muuteta ja että kaikki tekijänoikeus- ja muut omistusilmoitukset säilytetään. Julkisen viestinnän yhteydessä sallitaan lehdistötiedotteiden ja muiden ”julkisiksi” selvästi merkittyjen asiakirjojen käyttö, tiedon lähde on kuitenkin mainittava.

Vastuun rajoitus

GONVARRI MATERIAL HANDLING JA SEN TYTÄRYHTIÖT JA MUUT SIIHEN YHTEYDESSÄ OLEVAT YRITYKSET, ASIAKKAAT, YHTEISTYÖKUMPPANIT SEKÄ NIIDEN HENKILÖKUNTA, URAKOITSIJAT, MYYJÄT, TOIMITTAJAT, LISENSSINANTAJAT, OIKEUDENHALTIJAT, SEURAAJAT, VAKUUTUSYHTIÖT JA AGENTIT EIVÄT OLE VASTUUSSA MISTÄÄN SUORISTA, EPÄSUORISTA,  SATUNNAISISTA, ERITYISISTÄ TAI VÄLILLISISTÄ VAHINGOISTA, MENETYKSISTÄ TAI LIIKETOIMINNAN KESKEYTYKSISTÄ, JOTKA JOHTUVAT SIVUSTOLLE PÄÄSYSTÄ TAI TÄMÄN TAI JONKUN SIIHEN LINKITETYN SIVUSTON KÄYTÖSTÄ, VAIKKA GONVARRI MATERIAL HANDLINGIA OLISI VAROITETTU NIMENOMAAN TÄLLAISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA. PUOLUSTAT JA PIDÄT SIVUSTOAMME TURVALLISENA JA VAPAUTAT GONVARRI MATERIAL HANDLINGIN JA SEN TYTÄRYHTIÖT JA KAIKKI MUUT EDELLÄ MAINITUT TAHOT VASTUUSTA JA KAIKISTA KORVAUSVAATIMUKSISTA, VAHINGOISTA, MENETYKSISTÄ TAI MUISTA RASITTEISTA, JOTKA ILMAANTUVAT SIVUSTOLLE PÄÄSYSTÄ TAI SEN KÄYTÖSTÄ SIKSI, ETTÄ NÄITÄ OHJEITA EI OLE NOUDATETTU TAI TOIMINTA ON OLLUT LAINVASTAISTA.