Skip to main content

Constructor toimitti nopean, ergonomisen ja energiatehokkaan ratkaisun Volvolle

Asiakskertomuksen yleiskuvaus

 Asiakas: Volvo

Sijainti: Göteborg, Ruotsi
Tuotteet/palvelut: Kevyt läpivirtaushylly, Lean tuotanto&keräily, Perinteinen kuormalavahylly

Tarve

Volvon tehdas Göteborgissa pyrkii toimimaan siten, että tuotteen kierto varastossa paranee jatkuvasti. Autojen valmistajlle osien toimitusten ajoitukset kokoonpanopaikalle ovat kriittisiä. Volvo halusi luoda järjestelmän, jossa kokoonpanosolun tehokkuutta voitiin parantaa. Monien eri automallien kokoonpano samassa solussa vaatii nopeasti tapahtuvia muutoksia ja joustavuutta.

Volvolla tunnistettiin tarve sellaiselle toimittajalle, jolla oli tuotteet ja tietämys heidän lean-tuotannon tarpeesta ja he valitsivat Constructorin.

Kasten-ratkaisu

Volvo, SwedenConstructorin Kasten-läpivirtaushylly oli sopiva ratkaisu. Tästä järjestelmästä tuli tärkeä osa komponenttien toimitusketjua kokoonpanosoluille ja kuljetuslinjoille. Rullilla varustetut hylly-yksiköt on suunniteltu toimiviksi kokoonpanosolujen yhteydessä tehostamaan tuotteiden keräilyä ja purkua.

Kasten-läpivirtaushyllyissä on kaltevat rullakiskoradat; painovoima tuottaa energiaa luoden nopean, ergonomisen ja energiatehokkaan ratkaisun tuotteiden optimaaliseen keräilyyn.

Toimitus Volvolle oli suuri: 80 keräilyasemaa, joissa jokaisessa 4 tasoa ja 50 rullakiskoa ja 5660 lavapaikkaa, mikä tarkoittaa, että säilytettävien ja käsiteltävien tuotteiden määrä yhdessä keräilyasemassa on 1700 kpl.

volvo sweden

Lopputulos

"Tästä uudesta keräilyasema-konseptista on tullut erittäin merkittävä osa Volvo-autojen työstöä ja kokoonpanoa lyhyempien keräily- ja muutosaikojen takia. Uusi dynaaminen varastointiratkaisu on lisännyt osaston nopeutta ja parantanut laatua sekä sisälogistiikkaa huomattavasti."

 

Volvo Ab

Volvo Group on ruotsalainen monikansallinen valmistava yritys, jonka pääpaikka on Göteborgissa. Yrityksen ydinbusiness on kuorma-autojen, linja-autojen ja rakennuslaitteiden valmistus, jakelu ja myynti.