Skip to main content

Kasten-tuotteet takaavat Veldboer Eenhoornin sujuvan toimitusketjun projektin aikana

Tapaustutkimuksen Yleiskuvaus

Asiakas: Veldboer Eenhoorn
Sijainti: Hollanti
Tuotteet/Palvelut: P90-kuormalavahyllyt. Push-back -hyllystö. Hi280-yleishyllyt

Tarve

Veldboer Eenhoorn on hoitanut päivittäistavaratoimituksia alueellaan vuodesta 1962. He halusivat lisätä Pohjois-Hollannissa sijaitsevan jakelukeskuksensa kapasiteettia lisääntyneiden elintarviketilausten takia. Tämä laajennus oli tehtävä häiritsemättä päivittäistä toimintaa.

Veldboer Eenhorn, NetherlandsPääosan Veldboer Eenhoornin asiakkaista muodostavat catering-yhtiöt, opetuslaitokset ja suuryhtiöt, jotka haluavat usein käyttää yhtä toimittajaa kaikissa elintarvikehankinnoissaan. Koska heidän asiakaskuntansa kasvoi ja olemassa olevat asiakkaat laajensivat omaa toimintaansa, Veldboer Eenhoornin oli täytettävä nämä kasvavat vaatimukset.

Veldboer Eenhoornin jakelukeskuksessa oli jo ennestään Kasten-hyllystöjä, kuten P90-kuormalavahyllyjä, välitaso ja Hi280-yleishyllyjä. Yhtiön asiakaskunnan kasvaessa tarvittiin lisää kylmäsäilytys-/pakastintilaa, joiden lämpötila vaihteli +5 ja –30 ◦C välillä.

Veldboer Eenhoornilla oli hankkeessa useita erittäin tärkeitä näkökohtia: kylmäsäilytys-/pakkastila on hyödynnettävä täysimääräisesti, logistinen reititys oli optimoitava ja mikä tärkeintä, hyllystöjen asennus oli tehtävä samaan aikaan, kun koko yhtiö jatkoi toimintaansa; keräilyn oli jatkuttava keskeytymättömänä ja jatkuvana prosessina.

Kasten-ratkaisu

Pitkäaikaisen asiakassuhteen ansiosta Veldboer Eenhoorn piti meitä luotettavana toimittajana ja sopivana yhteistyökumppanina onnistuneen laajennuksen toteuttamiseksi.

Veldboer Eenhorn, NetherlandsHanke oli toteutettava pitäen mielessä useita näkökohtia: kylmäsäilytys-/pakkastila on hyödynnettävä täysimääräisesti, logistinen reititys oli optimoitava ja mikä tärkeintä hyllystöjen asennus oli tehtävä yrityksen ollessa toiminnassa – keräilyn oli jatkuttava keskeytyksettä ja jatkuvana prosessina.

Ratkaisuna oli asentaa Kasten Hi280-yleishyllystö P90-kuormalava- ja Push-back -hyllystön sisään.

Kasten-ratkaisun edut:

  • Pitkäaikaisen asiakassuhteen ansiosta Constructorilla oli jo ennestään vahva ymmärrys Veldboer Eenhoornin liiketoiminnan tarpeista.
  • Taattu nopea, tehokas ja tarkka 10.000 tuoteryhmän tilaustenkäsittely. 
  • Yrityksen toiminta jatkui keskeytyksettä koko asennuksen ajan.
  • Saavutettiin maksimi varastokapasiteetti, erityisesti kylmä- ja pakkasvarastossa.
  • Tarjosi vankan perustan luotettavalle logistiikkaketjulle.

 

Lopputulos

”Vuosien varrella hankittu pitkä kokemus ja läheinen yhteistyö Veldboer Eenhoornin kanssa sekä yrityksen liiketoiminnan tunteminen edesauttoivat projektin läpiviemisen ilman häiriöitä jakelukeskuksen toiminnassa.”

Veldboer Eenhorn, NetherlandsVeldboer Eenhoorn

Veldboer Eenhoorn toimittaa ateriapalvelulaitteita ja elintarvikkeita catering-yrityksille, opetuslaitoksille ja suuryhtiöille Hollannin pohjoisosassa. Yritys toimittaa 4.000 neliömetrin jakelukeskuksestaan tuotteita yli 10 000 tuoteryhmän valikoimasta alueensa asiakkaille.

www.veldboereenhoorn.nl