Skip to main content

Twentepoort Group tehosti toimintaansa Kasten-ratkaisuilla

Asiakaskertomuksen yleiskuvaus

Asiakas: Twentepoort Group
Sijainti: Hollanti
Tuotteet/palvelut: Kuormalavahylly, Syväkuormaushylly, Välitaso

Tarve

Twentepoort, Netherlands

Twentepoort Logisticsilla oli useita toimipaikkoja Hollannissa. Tämä toimintamalli ei toiminut  logistiikan kannalta kuitenkaan siten kuin he olisivat halunneet. Siksi yritys päätti tehostaa ja keskittää toimintaansa rakentamalla uudet 30 000 m2: n tilat.

Aikaisempien kokemusten, Constructorin testattujen tuotteiden sekä paikallisen yhteyshenkilön asiantuntemuksen ja innostuneisuuden ansiosta Twentepoort valitsi Constructorin toimittamaan ja asentamaan varastokalusteet tähän suureen ja tärkeään hankkeeseen.

Kasten-ratkaisu

Kasten-tiimi määritti Twentepoortin logistiset vaatimukset. Oli otettava huomioon, että yrityksellä on myös kylmä- ja erikoiskuljetuksia sekä lavatavarakuljetuksia. Ehdotetussa ratkaisussa, joka hyväksyttiin, oli yhdistelmä erilaisia varastokalusteita. Näihin kuuluvat:

  • Sinkityt hyllystöt, jotka paitsi soveltuvat varaston mitoitukseen, tarjoavat myös parhaan hinta-laatu -suhteen.
  • Syväkuormaushyllystöt puukuljetuslaatikoille, jotka toimitetaan lentorahtina. Koska kaikkien laatikoiden sisältö on sama eikä niillä ole viimeistä voimassaolopäivää, soveltuu syväkuormaushyllystö niiden varastointiin erinomaisesti.
  • Välitasot, joilla saadaan lisää varastointikapasiteettia

Uuden varaston valmistuttua olemassa olevia hyllystöjä ja välitasoja laajennettiin ja kiitos huolellisen suunnittelun lisälaajentaminen on myös mahdollista.

Lopputulos

Twentepoort, Netherlands

"Koko prosessin ajan olimme erittäin tyytyväisiä asennuksen laatuun ja kykyyn yhdistää tuotteita/järjestelmiä toiminnallisuuden lisäämiseksi. Constructorin ennakoiva lähestymistapa suunniteltaessa ja asennettaessa uusia ratkaisuja on ollut korvaamatonta." - Martin Noeverman, Twentepoort Groupin johtaja.

Twentepoort-konserni

Twentepoort-konserniin kuuluu kolme tytäryhtiötä:

  • Twentepoort Logistics on erikoistunut päivittäisiin kuljetuksiin Itä-Eurooppaan ja Keski-Aasiaan. Säännöllisen lavatavaroiden tiekuljetuksien lisäksi yritys tarjoaa myös kylmä- ja erikoiskuljetuksia.
  • Twentrex on erikoistunut kiireellisten toimitusten just-in-time -toimituksiin koko Euroopassa.
  • TwenPack perustettiin erityisesti vastaamaan niin pienten kuin suurempienkin vähittäismyyntiyritysten sähköisen asioinnin ja kaupan logistiikan kasvavaan kysyntään

www.twentepoort-logistiek.nl