Skip to main content

Kastenin ideaaliratkaisu Schuh-muotijalkine-brändille

Tapaustutkimuksen Yleiskuvaus

Asiakas: Schuh
Sijainti: The Midlands, UK
Tuotteet/palvelut: HI280-pientavarahyllystö, kerroshyllystö

Tarve

Ensimmäisen Schuh-myymälän avaamisen jälkeen Edinburghissa vuonna 1981 on tämä johtava jalkinebrändi laajentunut ja sillä on nyt 100 myymälää ja menestyksekäs internet-läsnäolo Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja eri puolilla Eurooppaa suurine fanijoukkoineen Facebookissa ja Twitterissä. Vuosien varrella he ovat myös voittaneet useita palkintoja, mukaan lukien Micros Grand Prix Golden Chariot -palkinto toimitusten laadusta.

Säilyttääkseen asiakkaidensa tyytyväisyyden toimituksiinsa Schuh investoi eteläiseen jakelukeskukseen. West Bromwichissa suuren vähittäismyymälän takana alueellisessa jakelukeskuksessa (RDC) hoidetaan nettikaupan jalkinetilausten toimitus ja taataan 24 tunnin toimitusaika koko Yhdistyneelle kuningaskunnalle.

Kasten-ratkaisu

Schuh UKCSI on tuotteidemme valtuutettu jälleenmyyjä. Tuntien Kasten-tuotevalikoiman läpikotaisin, he pystyivät nopeasti selvittämään, mitkä tuotteet täyttäisivät Schuhin vaatimukset.

Tähän sisältyi erillisten varastoalueiden luominen, jotta vähittäismyymälän varasto pysyi erillään RDC:n nettikaupan varastosta, antaen tilaa hallinnolle ja pakkaustoiminnalle sekä hyödyntäen koko käytettävissä olevan korkeuden.

Tutkittuaan vaihtoehtoja, CSI-tiimi suositteli Kasten-kerroshyllyä, jonka asiakas hyväksyi mielellään.

Asennusryhmä aloitti kuusi metriä korkean, ritiläkäytävin ja välitasolla varustetun kaksipuolisen HI280-kaksikerroksisen hyllyjärjestelmän asentamisen. Tällä ratkaisulla luotiin eniten varastopaikkoja ja hyödynnettiin hyllystön kantamaa välitasoa. CSI asensi myös tavarahissiin, kourun ja pakkaustyöpöydät välitasolle.

Lopputulos

Schuh UK

"Olemme työskennelleet CSI: n kanssa useiden vuosien ajan ja luotimme siihen, että he suunnittelevat meille parhaan varastoratkaisun tähän tilaan. Tämä kaksikerroksinen hyllyjärjestelmä on varmasti antanut meille mitä tarvitsemme; paljon varastotilaa, samalla kun sinkityllä viimeistelyllä saadaan kirkas ja moderni ilme uudelle RDC-varastollemme." - Donald Hutchison, logistiikkapäällikkö

 

Tietoja Schuhista

Ensimmäinen Schuhin yksityinen kenkäkauppa avattiin v.1981 Edinburghissa. Sen menestys merkitsi nopeaa toimipaikkojen määrän kasvua Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa. Tämä menestys jatkui, kun se alkoi kehittää verkkokauppaansa.

Nashvilleläinen erikoisliike Genesco Inc  osti Schuhin v. 2011. Genesco Inc. myy jalkineita, päähineitä, urheiluvaatteita ja tarvikkeita yli 2.455 vähittäiskaupassa Yhdysvalloissa ja Kanadassa, pääasiassa Journeys-, Lids- ja Johnston & Murphy -nimillä.

www.schuh.co.uk