Skip to main content

Constructor pitää Nissanin osat liikkeellä DB Schenkerillä

Schenker Logistics/Nissan, Ruotsi

Asiakaskertomuksen yleiskuvaus

Asiakas: Schenker Logistics / Nissan
Sijainti: Göteborg , Ruotsi
Tuotteet/Palvelut: Välitaso Hi280. P90 kuormalavahylly

 Tarve

nissan se

Nissan on ulkoistanut logistiikkansa ja varastointinsa Schenker Logisticsille Ruotsissa. Se on yksi maailman luotettavimmista logistiikkayrityksistä – myös syy siihen, miksi Nissan käyttää heidän tilojaan autovaraosiensa keskusvarastona Göteborgissa.

Auton osia on kaiken muotoisia ja kokoisia ja niiden keräilytaajuus vaihtelee paljon. Tehokkaimman ratkaisun varmistamiseksi Nissanin tuotteille, Schenker Logistics pyysi Constructoria tomittamaan räätälöidyn hyllyratkaisun varastoon.

Kasten-ratkaisu

Constructor teki perusteellisen analyysin kaikista varastoitavista tuotteista ja yhdessä asiakkaan kanssa he tulivat siihen tulokseen, että varasto olisi jaettava neljään alueeseen:

  • nissan seAlue 1: korkeavarasto, jossa varastoidaan suure tuotteet  kuten ovet, puskurit ja ikkunat
  • Alueet 2 ja 3: välitasoalue, jossa nopeakiertoiset tuotteet varastoidaan pohjakerroksessa ja hitaasti kiertävät ylemmässä kerroksessa.
  • Alue 4: pitkille ja pienille tuotteille

Kun jokaisen alueen ensisijainen tarkoitus oli vahvistettu, valittiin oikeat Kasten-tuotteet lisäosineen:

  • Alue 1 - P90 korkeavarasto kuormalavahylly (korkeus 8,5 m) erikoissovelluksineen sis. ritilätasot (sprinkerijärjestelmät) ja erilaiset pystyjakajat.
  • Alueet 2 ja 3 – välitasoalue kooltaan 400 m2 ja kantavuudeltaan 500 kg/ m2, kalustettuna HI280-peintavarahyllyillä ja valtavalla määrällä muovilaatikoita yli 17 000 erilaisen artikkelin säilyttämiseen.
  • Alue 4 - HI280-hyllyjärjestelmä syvyydeltään 1000 mm.

 

Lopputulos

"Constructorilla on tarvittavien tuotteiden lisäksi myös tietämys luoda erikoisvarastoratkaisuja, jotka ovat välttämättömiä tuhansien pienten ja suurten auton osien varastoimiseksi. Eri tasot ja aluejako ovat todella auttaneet parantamaan tehokkuutta ja maksimoimaan käytettävissä oleva tila."

nissan se

DB Schenker Logistics

Schenker Logistics on osa maailmanlaajuista DB Schenker Groupia.

Yhtiö on tarjonnut kehittyneitä ja integroituja logistiikkaratkaisuja useille ruotsalaisille ja kansainvälisille yrityksille, joilla on logistiikkakeskuksia useilla strategisesti sijaitsevilla paikkakunnilla Ruotsissa ja yhteensä 130 000 m² varastotilaa.