Skip to main content

Kasten diagnosoi oikean ratkaisun Dresdenin sairaala-apteekkiin.

Sairaala Dresden-Friedrichstadt, Saksa

Asiakaskertomuksen yleiskuvaus

Asiakas: Sairaala Dresden-Friedrichstadt
Sijainti: Dresden, Saksa
Tuotteet/palvelut: Hoca-vaakakaruselli. Muovilaatikot. Läpivirtaushylly. Pientavarahylly Hi280. Kasten-WMS

Liiketoiminnan tarve

Apteekki vastaa lääkkeiden, lääkintätarvikkeiden ja laboratoriodiagnostiikan toimituksista Dresdenissä sijaitsevassa kiireisessä opetussairaalassa.hospital pharmacy de

Farmaseuteilla ja muulla henkilökunnalla kului paljon aikaa tuotteiden paikantamiseen yli 3500 eri tuotteen joukosta.

Kun apteekille päätettiin rakentaa uusi rakennus, johto halusi sinne sellaisen järjestelmän, joka säästää aikaa, parantaa turvallisuutta ja vähentää keräilyvirheitä.

He pyysivät Constructoria toimittamaan ratkaisun.

Kasten-ratkaisu

Constructorin tiimi tiesi, että automaattinen järjestelmä toimi hyvin tällaisessa ympäristössä. HOCA-vaakakaruselli olisi sopiva ratkaisu tähän suhteellisen matalaan tilaan ja 100%: n keräystarkkuustarpeeseen.

hospital pharmacy de

HOCA-varastoautomaatti tuo tuotteet keräilyaukolle nopeasti ja ergonomisesti. Käyttäjä valitsee vain tarvittavan tuotteen ja hetken kuluttua se toimitetaan keräilyaukolle. Ilman pitkiä hakuaikoja, taatulla tarkkuudella ja suuremman varastointikapasiteetin ansiosta vaakakaruselli on todistanut hyötynsä sekä henkilökunnalle että johdolle.

Keräiltävät tuotteet voidaan varastoida laatikoissa, joissa on runsaasti tilaa erikokoisille ja -muotoisille tavaroille.

HOCA -vaakakaruselli:

  • Lisää varastointikapasiteettia huomattavasti optimoimalla käyettävissä olevan tilan
  • Vähentää käyttäjän kävely- ja odotusajat minimiin
  • Vähentää keräilyvirheitä
  • Takaa nopean, tehokkaan ja tarkan tilaustenkäsittelyn
  • Tiivisvarastointi

Kyetäkseen täyttämään sairaalan vaatimukset, asennettiin apteekkiin neljä HOCA-vaakakarusellia Kasten-varastonhallintaohjelmiston (WMS) kera ja liitettiin ylempään järjestelmään. Tämä mahdollisti jopa 15 tilauksen käsittelyn samanaikaisesti yhden käyttäjän toimesta.

Erityinen lasiovi takaa turvallisuuden jokaisen Hoca-vaakakarusellin keräilyaukolla ja se aukeaa vain kun tuote kuitataan lokerovalolistalla; tärkeä turvaominaisuus tällä erittäin säädellyllä ja tarkasti valvotulla alalla.

Lopputulos

"Kasten-ratkaisu on parantanut merkittävästi apteekin tehokkuutta."

Dresden-Friedrichstadt

Dresden Friedrichstadtin sairaala on Dresdenin teknillisen yliopiston opetuskeskus. Se toimii neljässä toimipaikassa ja sillä on 45 klinikkaa ja tutkimuslaitosta. Yli 3300 työntekijää hoitaaa 62 000 sairaalapotilasta ja 129 000 poliklinikkapotilasta vuosittain.