Skip to main content

Constructor toimitti uuden rengasvaraston Pneu Vanhammelle

Asiakaskertomuksn yleiskuvaus

Asiakas: Pneu Vanhamme
Sijainti: Waterloo, Belgia
Tuotteet/palvelut: Renkaiden pystysäilytys. Kevytorsihylly

Tarve

Pneu Vanhamme on perheyritys, joka ylpeilee sillä, että se on hieman erilainen. Kun astut sisään et voisi kuvitella olevasi rengasliikkeessä; ei kumin hajua eikä likaa missään.

Yrityksen toiminnasta vuodesta 1989 lähtien vastannut Karyn Vanhamme on panostanut nykyaikaiseen ja hienostuneeseen tyyliin ja laadukkaisiin materiaaleihin. Ilmapiiri on rento ja rauhallinen ja huokuu hienostuneisuutta – poiketen huomattavasti useimmista muista rengasyrityksistä.

pneu vanhamme be

Yhtiö tarvitsi huomattavasti lisää varastointikapasiteettia, koska kuluttajat ovat omaksuneet tavan pitää kaksi rengassarjaa. Vaikka Belgiassa ei ole virallista talvirengaspakkoa, se on yhä yleisempää naapurimaissa.

Koska suurimmalla osalla ihmisistä ei ole tilaa tai halua varastoida renkaita kotona, rengasvalmistajien on tarjottava tätä palveluna.

Pneu Vanhammella oli runsaasti tilaa, mutta he tarvitsivat varastointiratkaisun, joka hyödyntäisi heidän lattiatilansa paremmin kapasiteetin maksimoimiseksi.

Kasten-ratkaisu

Tutustuttuaan tilaan, Kasten-tiimi teki nopeasti johtopäätöksen, että ratkaisu oli välitason asentaminen. Asiakas oli samaa mieltä ja hanke toteutettiin kahdessa vaiheessa:pneu vanhamme be

  • Ensimmäinen vaihe oli 173m² kokoisen välitason asentaminen, jossa oli 2061 metriä kevytorsihyllyä ja 504 metriä P90 -kuormalavahyllyä. Tähän tilaan mahtui n. 12 000 rengasta.
  • Toinen vaihe käsitti 2347 metriä pitkän kevytorsihyllyn asentamisen, joka laajensi varastointikapasiteettia vielä n. 11.550 renkaalla.

 

Lopputulos

"Kasten-ratkaisulla luotiin varasto yli 23 550 renkaalle. Se valittiin, koska Constructor tarjosi hyvän perushinnan, nopean toimituksen ja asennuksen ja erinomaisen jälkihoidon."

Pneu Vanhamme

Karyn pyörittää nykyisin isänsä, Constant Vanhammen, perustamaa yritystä yhdessä kahden tyttärensä ja vävynsä kanssa. Sesonkiaikaan yhtiö työllistää pari tusinaa henkilöä.