Skip to main content

Asiakirjat järjestyksessä Kasten-hyllystössä

Asiakaskertomuksen yleiskuvaus

Asiakas: Phoenix Data Management
Sijainti: Gravesend, Kent, Iso-Britannia
Tuotteet/palvelut: Kuormalavahyllystö, Arkistoi varastotarvikkeet.

 

phoenix uk

Tarve

Phoenix Data Management tarjoaa täydellisen asiakirjojen säilytyspalvelun kaikentyyppisille tiedoille

Yksi sen varastointitiloista Gravesendissä Kentissä sijaitsi pysäköintihallissa, jonka lattia ei ollut suora. Vaikka tämän käytettävissä olevan tilan hyödyntäminen oli järkevää, aiheutti lattian tasaisuuspoikkeama ongelmia. Poikkemaa oli jopa 60 mm suhteellisen lyhyellä matkalla.

Phoenix pyysi Constructorilta ratkaisua tämän haasteelliseen tilan kalustamiseen.

Kasten-ratkaisu

Tavattuaan Phoenix-tiimin ja tutustuttuaan sen nykyiseen toimintaan, Constructorilla todettiin, että oli kaksi ongelmaa: lattian tasaisuuspoikkema ja katon kaltevuus, joka vaikutti siihen, että tilan korkeus vaihteli 7 ja 11 metrin välillä.

phoenix uk

Constructor ehdotti varastointiratkaisuksi kolmekerroksista kuormalavahyllystöä, jossa tasorakenteet kiinnitetään hyllystön runkoon. Tämä maksimoi varastointikapasiteetin, ratkaisi lattian tasaisuusongelman ja hyödysi tilan korkeuden eri kattokorkeuksien kohdallla.

Kuormalavahyllystö on yksi Kasten-tuoteperheen päätuotteista. Se voi olla perinteinen yhdessä tasossa oleva hyllystö tai kuten Phoenixissä, kerroshyllyratkaisu, mikä sopii hyvin silloin, kun varastointiratkaisun on hyödynnettävä koko rakennuksen tilavuus tai maksimoitava varastokapasiteetti pienessä tilassa.

Kuormalavakerroshyllystö tarjoaa paremman tilankäytön kuin perinteinen välitasoratkaisu ja sitä voidaan laajentaa tarpeen vaatiessa. Järjestelmä suunnitellaan aina käyttötarkoituksen ja vaadittavan kantavuuden mukaan:

  • Kerroksia voi olla jopa 6
  • Hyllystön korkeus jopa 19 metriä
  • Kerrosten korkeus 2775 mm
  • Käytäväleveys 800 mm - 1800 mm

Huolimatta siitä, että kyseessä oli merkittävä asennus, huolellisen suunnittelun ja säännöllisten tapaamisten ansiosta häiriöt Phoenixin toiminnoissa pystyttiin minimoimaan. Lopputuloksena Phoenixille toimitettiin ratkaisu, jossa se pystyy nyt säilytämään ja suojaamaan yhteensä 104.556 asiakkaiden laatikkoa.

Lopputulos

phoenix uk

"Kuormalavakerroshyllystö on auttanut meitä maksimoimaan varastomme tilan paljon paremmin kuin jos olisimme käyttäneet perinteistä välitasojärjestelmää. Meillä on nyt pitkäaikainen, korkealaatuinen varastojärjestelmä, joka on tarjonnut meille maksimaalisen kapasiteetin tähän tilaan." - Peter Barrett, Myyntijohtaja, Phoenix Data Management Ltd.

Phoenix Data Management

Phoenix Data Managementilla on yli 15 vuoden kokemus asiakirjahallinnan alalta. Se toimii Kaakkois-Lontoon ja laajemman Iso-Britannian alueella kolmessa, Kentissä sijaitsevassa rakennuksessa.

Phoenix Data Managementin liiketoiminta perustuu korkealaatuisen palvelun tarjontaan, joka on selvästi sen kilpailijoita parempaa. Emoyhtiö Feabrexin tukemana se on voinut panostaa parhaaseen teknologiaan, WMS: ään ja infrastruktuuriin varmistaakseen tasaisen kasvun.

www.phoenix-data-management.co.uk