Skip to main content

P&G valitsi Constructorin uuden Pampersin tehtaan hyllytoimittajaksi

Asiakaskertomuksen yleiskuvaus

Asiakas: P&G
Sijainti: Gyöngyös, Unkari
Tuotteet/palvelut: Syväkuormaushylly, suunniteltu kestämään maanjäristys, perinteinen kuormalavahylly, suunniteltu kestämään maanjäristys ja HI280-ratkaisu, yhteensä 11000 lavapaikkaa.

Tarve

Pampers on maailman suurin P&G:n tuotemerkki ja maailman johtava kertakäyttövaippamerkki. Pysyäkseen kysynnän mukana P&G rakennutti uuden 240 000 m²: n tehtaan Gyöngyösiin Unkariin palvelemaan Itä-Euroopan maita.p&g hu

Monikansallisena ja 70 maassa toimivana yhtiönä P&G tietää tarkalleen mitä se tarvitsee toimittajiltaan ja se on kehittänyt hyvin perusteellisen tarjouskilpailun varmistaakseen tekevänsä oikean valinnan.

P&G:llä oli kaksi hyvin erityistä vaatimusta toimittajille tässä suuressa unkarilaisessa operaatiossa: toimittajan tuli tuntea tiukat käyttämänsä hyllystöjen turvallisuussäädökset, jotka usein ylittävät paikalliset turvavaatimukset ja toimittajan piti pystyä sisällyttämään seisminen suunnittelu tarjoukseen, koska tarjouspyynnössä vaadittiin, että asennus kestää 8-magnitudin maanjäristyksen.

p&g huP & G laati luettelon kuudesta toimittajasta, joka kolmannen osapuolen konsultin avulla supistui kolmeen tarjouskilpailun aikana. Constructor selviytyi selkeäksi voittajaksi. 

Kuten Boker Levente, P&G-projektipäällikkö vahvisti: "Teimme paljon töitä ennen kuin Constructor valikoitui kumppaniksemme. Se on joustava ja tarjosi yli kuuden kuukauden testitiedot, jotka ovat osoittautuneet korvaamattomiksi meille liiketoiminnassa."

p&g hu

Kasten-ratkaisu

Constructor on aiemmin ollut toimittajana P&G:lle muiden maiden kohteissa, joten he panivat töpinäksi.

Ensimmäiseksi he nimesivät oman projektipäällikön valvomaan tätä suurta ja monimutkaista projektia. Projektipäällikkö teki tiivistä yhteistyötä P&G:n kanssa suunnittelun, valmistuksen ja asennustyön kaikissa vaiheissa.

Erityisiä vaatimuksia olivat:

  • Suunnitella ja valmistaa räätälöityjä pylvään suojuksia ohjaamaan kuormalavoja, parantamaan lastausmenetelmää ja lisäämään turvallisuutta. Sekä pylväitä että hyllystöä vahvistettiin, jotta järjestelmä kestäisi mahdollisen maanjäristyksen.
  • Seurata jatkuvasti hyllystön painoa ja kilpailijoiden ja Kastenin omien kansainvälisten vertailutestien ristiviittaustietoja sen varmistamiseksi, että ehdotettu ratkaisu täyttäisi P&G:n tarpeet.
  • Hankkia kaksi asennusryhmää - toinen keskittyi teknisiin parametreihin ja toinen turvallisuuteen ja asennukseen.

p&g hu

Lopputulos

Hanke saatiin valmiiksi aikataulussa ja budjetissa.

Tämän erittäin laajan ja monisäikeisen 450 tonnin painoisen syväkuormaushyllyhankkeen onnistuneen asennuksen jälkeen Boker Levente oli iloinen: 

"Tämän projektin erittäin nopean toimituksen kautta Constructor on osoittanut olevansa erittäin ammattitaitoinen, sinnikäs toimittaja."

P&G

Perustettu vuonna 1837 Cincinnatiin, USA:han. Nykyään P & G on nyt yksi suurimmista maailmanlaajuisista kulutustavarayrityksistä. Globaalisti P&G palvelee lähes 5 miljardia ihmistä laajan luotettavia tuotemerkkejä sisältävän valikoimansa kera.