Skip to main content

Tyylikäs LS3 kevytorsihyllyjärjestelmä autotalliin

Asiakas: Patrick Andersson
Sijainti: Sipoonranta, Suomi
Tuote: LS3 kevytorsihyllyjärjestelmä

Patrick Andersson, Finland Kasten tunnetaan varastoratkaisujen kokonaistoimittajana, aina valmistuksesta, suunnittelemisesta, toimittamisesta, asennukseen sekä huoltoon ja käyttöönottoon. Työmme on tunnettu ammattimaisuudesta ja koostuu usein suurista kokonaisuuksista. Tällä kertaa Kasten pääsi kuitenkin toteuttamaan yksityishenkilön upean autotallihankkeen, jonne haluttiin paras olemassa oleva ratkaisu.

Asiakas pähkäili vaihtoehtojaan ja yhdessä jälleenmyyjämme kanssa mietti, että ratkaisu johon hän päätyy täytyy olla mitoiltaan juuri oikea ja hyllystön täytyy kestää niin paljon painoa, että hänen ei tarvitse miettiä mitä hän hyllyille laittaa. –”Eihän mikään muu ole yhtä turhauttavaa kun, että olet hankkinut jotakin uutta ja sitten se ei kestäkkään painoa vaan taipuu”, toteaa Andersson.

Kasten ratkaisu

Tässä tilassa mitta, tuotteen laatu ja tuotteen elinkaari olivat ratkaisevassa roolissa. Asiakas kaipasi myös visuaalisesti houkuttelevaa ratkaisua.

Taustatutkimuksen tehtyään asiakas yhteistyössä jälleenmyyjämme kanssa tiesi tarkalleen mitä halusi. Käytännöllisen, hyvännäköisen ja kestävän ratkeisun.

Lopputulos

Patrick Andersson, Finland

Kasten LS3 on ihanteellinen kevytorsihylly, joka on helppo koota ja orsien säädeltävyys tarjoaa maksimaalisen tilankäytön tuotteiden korkeuden mukaan.

Orsien pituus voi olla jopa 2700 mm ja hyllytasot voit valita lastulevyjen, vanerin tai teräksen välillä.

Tässä haluttiin saada autotallin koko takaseinä hyötykäyttöön ja LS3 kevytorsihylly tarjosi täydellisen ratkaisun tilaan.

Asiakas piti myös tärkeänä hyllyn syvyyttä, johon ´lihalaatikko´ istuu täydellisesti. Leveys, syvyys ja tuotteiden laatu ovat juuri mitä haluttiin. Kyseisessä kohteessa toimivuus ja visuaalisuus oli tärkeässä roolissa, valittiin valkoiset orret ja hyllytasot terästä. Kokonaisuudesta tuli tyylikäs juuri tilaan sopiva ja nyt vuoden 59 mersun voi hymyssä suin ajaa talliinsa.

Patrick Andersson, Finland

Tässä toimituksessa mikään ei kuitenkaan sujunut mallikkaasti. Toimitus venyi useampaan otteeseen alkaen toimitushaasteista, jotka johtuivat maailmanlaajuisesta raaka-aine pulasta, eli teräksen saannin hankaluuksista. Sattuipa matkaan myös lisää mutkia kun toimituksessa oli kuljetusvaurioisia osia.

Puheluita tämän upean herrasmiehen kanssa kävimme useita ja aina hyvässä hengessä. Olemme todella kiitollisia asiakkaalle hänen kärsivällisyydestä , ymmärryksestä ja herrasmies-henkisestä käytöksestä.

Vaikeuksien kautta voittoon. Lopputuloksesta tuli asiakkaalle mieluinen.
”Vaikka jouduin odottamaan niin tiesin, että lopputuloksesta tulee laadukas ja tyylikäs. Juuri sellainen kun tähän tilaan halusin. Nyt se on vihdoin siinä ja tiedän, että se palvelee minua vielä 30 vuoden kuluttua.” Kertoo Patrick Andersson tyytyväisenä.