Skip to main content

Kasten-hyllyillä tehokas ratkaisu Maironin raskaille tuotteille

Asiakaskertomuksen yleiskuvaus

Asiakas: Mairon
Sijainti: Romania
Tuotteet/palvelut: Ulokehyllyt, Kuormalavahyllyt

Tarve

Mairon on Romanian johtava metallurgisten tuotteiden toimittaja ja jakelija. Koska yritys on ylpeä sillä, että se on terästuotteiden kokonaistoimittaja, sen on varastoitava suuria määriä pitkiä ja raskaita tuotteita, kuten:

Mairon, Romania

  • Teräslevytuotteet: raskaat levyt, kuuma- ja kylmävalssatut kelat/arkit, PPG, sinkityt teräskelat/-arkit
  • Teräsprofiilit: kuumavalssatut profiilit IPE, HEA, HEB, HEM, IPN, UPN, kulmateräkset
  • Teräsputket: CHS, RHS, SHS, saumattomat putket, mustat ja sinkityt paineputket
  • Betoniteräs: sileät ja rivoitetut kelat/tangot, teräsverkot, rakenneteräkset
  • Hiiliteräs ja jaloteräs: pyörötangot, lattaraudat, neliöteräs, kuusioteräs
  • Ruostumaton teräs: kulmateräs, putket, pyörötangot, levyt/arkit

Mairon halusi varastointijärjestelmän, joka oli riittävän luja ja kestävä tässä vaativassa ympäristössä. He valitsivat Constructorin toimittamaan sen.

Mairon Romania

Kasten-ratkaisu

Kasten-tuotetiimillä on paljon kokemusta toimimisesta vastaavan toimialan asiakkaiden kanssa. Heistä on tullut pitkien, raskaiden ja hankalasti käsiteltävien tuotteiden turvallisen varastoinnin asiantunijoita. Tietämyksensä ja laajan tuotevalikoimansa ansiosta Constructor pystyi tarjoamaan kaiken asiakkaan tarvitseman.

Ensimmäiseksi asennettiin ulokehyllystö. Tämä sopii erinomaisesti hankalasti käsiteltävien ja pitkien tuotteiden varastointiin, koska hyllystössä ei ole etupylväitä estämässä kuormien lastausta ja purkua. Tuotteet sijoitetaan vaakatasoon ulokkeille ja niitä käsitellään trukkeilla tai nostureilla. Maironille asennettiin sekä yksipuolisia että kaksipuolisia ulokehyllyjä maksimoimaan tehokkuus.

Lisäksi Constructor toimitti Maironille kuormalavahyllystöjä, jotta he saivat juuri sellaisen varastointiratkaisun jonka tarvitsivat.

Mairon Romania

Lopputulos

"Constructorin Kasten-tuotteilla toteutettu ratkaisu mahdollisti Maironin säilyttää asemansa maan johtavana terästoimittajana. Lisääntyneen kapasiteetin kera he voivat varmuudella sanoa, että ne ovat terästuotteiden kokonaistoimittaja. "

Mairon

Mairon Galati ja Mairon Tubes perustettiin vuonna 1994 Galatiin Romaniaan. Yritykset ovat menestyneet ja Romanian National Top 2013: n mukaan Mairon Galati on Romanian metallurgisten tuotteiden ykkönen 246 miljoonaa euron liikevaihdollaan.