Skip to main content

Kuopion taidelukiossa on ammattimainen maskeeraamo, jonka säilytystilat toteutettiin siirtohyllyillä.

Asiakas: Lumit taidelukio 
Sijainti: Kuopio, Suomi
Tuotteet: Kasten -siirtohyllyt

Cantilever shelvesAsiakas

Kuopion taidelukio pääsi täysin uusiin tiloihin elokuussa 2022. Keskeisellä sijainnilla 600 opiskelijalle on tarjolla humanistisia aineita, kieliä, luonnontieteitä, matematiikkaa sekä taito- ja taideaineita. Opiskelijoiden tarpeet on mietitty tarkasti ja huomioitu sekä toimivuus että visuaalinen ja inspiroiva puoli. Kaiken lisäski upeissa tilavissa uusissa tiloissa on aistittavissa kannustava ilmapiiri.

 

Pull out traysKasten ratkaisu ja toimitus

Maskeeraamo on Lumitissa tila, jossa esiintymisasuja huolletaan, säilytetään ja esiintyjät valmistausutvat esityksiin. Kompakti huone tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen peilien taianomaisella vaikutuksella ja mustilla tyylikkäillä pinnoilla.

Meikkaamista ja hiustenlaittoa varten tilassa on pitkä, melkein kahden seinustan pituinen pöytä ja sen yläpuolella sijaitsee tarvikehylly. Huoneeseen kaivattiin säilytystilaa myös esiintymisasuja varten.

Siirtohyllyjen ansiosta hyllykapasiteetti saatiin maksimoitua käytettävään tilaan. Hyllytilaa vaatehenkareille on 16 m ja hyllytasoja 40 m.

Jälleenmyyjämme Eritoimi ja heidän ammattitaitoinen asennusryhmä suoritti siirtohyllyjen asennuksen. Puuseppä toteutti mustat peitelevyt ja lasimestari tyylikkäät peilit arkkitehdin suunnitelman mukaan hyllyjen päihin.

Lopputulos

Shelving with rail accessories

Lumitin maskeeraamo/puvusto on ainutlaatuinen arkkitehdin suunnittelema kokonaisuus, jossa tilan käyttötarkoitus on otettu suunnittelussa loistavasti huomioon: riittävät työ ja säilytystilat, puvuston huoltomahdollisuus, meikkaaminen ja esiintymisiin valmistautuminen.

 

Oppilaat pääsevät nauttimaan ammattimaisesta työtilasta heti opinnoista lähtien.