Skip to main content

Kasten-hyllyt ratkaisevat K-Raudan esillepanon ja varastoinnin

Asiakskertomuksen yleiskuvaus

Asiakas: K-Rauta
Paikka: Suomi
Tuotteet/palvelut: Kuormalavahylly, Puutavarahylly, Ulokehylly ja Listahylly sekä erilaiset lisäosat.

Tarve

K-Rauta on valtakunnallien rautakauppaketju, jolla on yli 120 myymälää Tammisaaresta aina Ivaloon asti. Monet pitävät sitä maan luotettavimpana rakennus- ja remontointikauppana. Laajan myymäläverkoston lisäksi asiakkaat löytävät K-Raudan valikoiman verkosta. Lisäksi K-Raudalla on yritysasiakkaille suunnattu Pro Center -osasto omine palveluineen. 

k-rauta, finland

Myymälöissä ja verkossa on esillä laaja tuotevalikoima ja lisäksi noutopihat palvelevat tarjoten rakennusmateriaaleja ja puutavaraa. Noutopihat toimivat myös varastona. K-Raudoissa hyödynnetään myymälöiden korkeus mm kuormalavahyllyjen ja ulokehyllyjen avulla. 

Kasten-ratkaisu

Koska Constructor Finland Oy on toimittanut varastointiratkaisuja K-Raudalle alusta alkaen, oli tuotevalikoima tuttu ja tiedettiin, että monet tuotteet ovat raskaita ja/tai suuria. Kasten -kuormalavahyllyjä on käytetty tehokkaasti monissa samanlaisissa kantavuutta vaativissa tilanteissa.

Myymälöiden reuna-alueilla kiertää usein kuormalavahyllyjä, jotta suurikokoiset tuotteet saadaan hyvin esille. Samalla rakennusten korkeus hyödynnetään. Korkeutta hyödynnetään myös tuotteiden varastointiin. 

Osassa kuormalavahyllyjä on laarikoreja, joilla saadaan monimuotoiset tuotteet helposti asiakkaan saataville.  Ritilähyllyt ja korit päästävät valoa läpi hyllystöön ja tuovat avaruutta myymälöihin. Laarikoreihin on helppo laittaa esille tuotteita, jotka muuten saattaisivat putoilla hyllystä tai vaatisivat erillisiä laatikoita.

k-rauta, finland

P90-järjestelmässä on laaja valikoima lisäosia, kuten hyllystöritilöitä, haarukkatilapalkkeja, törmäyssuojia ja erilaisia jakajia, jotka lisäävät turvallisuutta ja tehostavat hyllystön käyttöä. Noutopihoille ja puutavaralle on valittu Kasten -puutavarahyllyjä ja ulokehyllyjä, joka mahdollistavat helpon keräilyn ja käytön.

Lopputulos

"Constructor Finland Oy on toimittanut Kasten-kuormalava-, puutavara- ja ulokehyllyjä K-Raudoille alusta alkaen. Myymälöitä on laajennettu ja remontoitu useita kertoja ja se lisännyt myymälöiden toimivuutta ja kapasiteettia"

K-Rauta

K-Rauta on suomalaisen Keskon kansainvälinen rautakauppaketju ja osa K-ryhmää. K-Rauta toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Puolassa. Ketju myy tuotteita rakennus- ja remontointikohteisiin, sisustukseen, pihoille ja puutarhaan. Yritys on perustettu vuonna 1995.

K-ryhmän vähittäismyynti oli vuonna 2022 noin 16 miljardia euroa (alv 0%) ollen Pohjois-Euroopan kolmanneksi suurin vähittäiskauppias työllistäen noin 45 000 henkilöä.

www.k-rauta.fi/rautakauppa