Skip to main content

Kasten-hyllyt ratkaisevat K-Raudan esillepanon ja varastoinnin

Asiakskertomuksen yleiskuvaus

Asiakas: K-Rauta
Paikka: Suomi
Tuotteet/palvelut: Kuormalavahylly, Ulokehylly, Laarihylly, Ritilätaso.

Tarve

K-Rauta on valtakunnallien rautakauppaketju. Monet pitävät sitä maan luotettavimpana rakennus- ja remontointikauppana. Yhtiö varastoi noin 30 000 tuoteryhmän tuotteita, joista eniten myytyjä ovat saunapuutavara, maalit, lattiapäällysteet, laatat, harkot ja kipsilevyt.

k-rauta, finland

Laajan tuotevalikoiman takia myymälässä on esillä vain mallit ja tuotteet löytyvät varastosta tai ulkotiloista. Noutopihat toimivat myös varastona. Yritys halusi hyödyntää myymälän korkeuden paremmin ja käyttää reuna-alueita lisätäkseen esillä olevien tuotteiden määrää.

Kasten-ratkaisu

Koska Constructor on toimittanut varastointiratkaisuja K-Raudalle alusta alkaen, oli tuotevalikoimamme tuttu ja tiedettiin, että monet tuotteista ovat raskaita ja/tai suuria. Kasten-kuormalavahyllyjä on käytetty tehokkaasti monissa samanlaisissa kantavuutta vaativissa tilanteissa.

Myymälän reuna-alueille haluttiin kuormalavahyllyä, jotta suurikokoiset tuotteet saatiin paremmin esille. Samalla saatiin rakennuksen korkeus paremmin hyödynnettyä. Korkealle sijoitetut tuotteet antavat myymälälle paremman ilmeen kuin tyhjät valkoiset seinät.

Osassa kuormalavahyllyjä on laarikoreja, jotka antavat lisää ilmettä kalusteeseen. Ritilähyllyt ja korit päästävät valoa läpi hyllystöön ja tuovat avaramman ilmeen myymälään. Koreihin on helppo panna esille tuotteita, jotka muuten saattaisivat putoilla hyllystä tai vaatisivat erillisiä laatikoita.

k-rauta, finland

P90-järjestelmässä on laaja valikoima lisäosia, kuten tunnelisuojuksia, haarukkatilapalkkeja, törmäyssuojuksia ja päätyverkkoja, jotka lisäävät turvallisuutta ja tehostavat hyllystön käyttöä. Noutopihalle ja puutavaralle on valittu Kasten-ulokehyllystö, joka mahdollistaa helpon keräilyn ja käytön.

Lopputulos

"Constructor on toimittanut Kasten-kuormalavahyllyjä ja -ulokehyllyjä K-Raudalle alusta alkaen. Myymälää on laajennettu ja remontoitu useita kertoja ja nyt se on tilava, valoisa ja ilmava."

K-Rauta

K-Rauta on suomalaisen Keskon kansainvälinen rautakauppaketju ja osa K-ryhmää. K-Rauta toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Latviassa ja Venäjällä. Ketju myy tuotteita rakennus- ja remontointikohteisiin, sisustukseen, pihoille ja puutarhaan. Yritys on perustettu vuonna 1995.

K-ryhmän liikevaihto oli vuonna 2015 noin 11 miljardia euroa (alv 0%) ja se on Pohjois-Euroopan kolmanneksi suurin vähittäismyyjntiketju työllistäen noin 45 000 henkilöä.

www.k-rauta.fi/rautakauppa