Skip to main content

Häfelen uusi varasto varustettiin korkealle kohoavilla ulokehyllyillä 

Asiakas: Häfele
Sijainti Ghiroda, Timisoara, Romania
Tuotteet/palvelut: P90-kuormalavahylly lavavarastoon ja keräilyyn, Raskas ulokehyllyKevyt ulokehylly 

HäfeleHäfele Group on johtava kansainvälinen helojen ja huonekalujen kiinnitysosien valmistaja ja toimittaja, jolla on asiakkaita yli 150 maassa.

Vuonna 2017 Häfele-konsernin liikevaihto oli 1,375 miljardia euroa ja sillä on  37 tytäryhtiötä 6 mantereella. Yrityksellä on 7 600 työntekijää maailmanlaajuisesti.

Häfele Romania perustettiin lokakuussa 2009, ja sen pääkonttori oli Timisoarassa ja sillä on toimipiste Bukarestissa. Yrityksellä on myös Timisoarassa sijaitseva varasto, joka mahdollistaa nopeat toimitukset suoraan varastosta.

HäfeleHäfele Romanialla oli tarve lisätä varastokapasiteettia. Tätä varten yritys siirtyi uuteen varastoon; he halusivat yhdistää jakelulogistiikan ja omien tuotteidensa valmistuksen.  Joten heidän piti yhdistää valmistusalueensa logistiikkavirtaan.

Ymmärsimme, että asiakas vaatii tehokkaan ja monipuolisen varastointiratkaisun. Ehdotettu ratkaisu oli yhdistelmä P90-kuormalavahyllyä keräilyyn ja lavavarastointiin sekä raskas ja kevyt ulokehyllyjärjestelmät kattamaan kaikki sisäiset tarpeet.

HäfeleNäillä neljällä hyllystöjärjestelmällä voidaan hoitaa eri tuotteiden varastointi aina laatikoista kuormalavoihin ja kevyistä raskaisiin pitkiin tavaroihin niin manuaalisesti kuin trukeillakin.

Tässä kohteessa maininnan arvoista on 10 500 mm korkea raskas ulokehylly: korkealle kohoavat rakenteet, joissa säilytetään Häfelen varaston raskaimmat ja pisimmät metalliosat.

"Valitsimme Kastenin, koska he eivät tarjonneet vain asiantuntemustaan auttaakseen meitä valitsemaan täydellisen ratkaisun juuri meidän tarpeisiimme, vaan he myös pystyivät valmistamaan toimintamme vaatimat eri hyllytyypit", kertoo Häfelen logistiikkapäällikkö.

Häfele on kansainvälinen yritys, joka tarjoaa heloja ja kiinnitysjärjestelmiä sekä sähköisiä lukitusjärjestelmiä. Huonekaluteollisuus, jälleenmyyjät, puusepät ja kaappivalmistajat sekä arkkitehdit, suunnittelijat ja rakennusheloihin liittyvät yritykset luottavat Häfelen osaamiseen.