Skip to main content

Kukka-astiat liikkuvat Kasten läpivirtaushyllyssä E-Floralla

Yritys: E-Flora
Sijainti: De Kwakel, Alankomaat
Tuotteet: Läpivirtaushylly

E-Flora

E-Flora, joka kuuluu Dutch Flower Groupiin, tarjoaa ideaalisen kokonaisratkaisun yrityksille, jotka haluavat myydä kukkia ja kasveja tuloksekkaasti verkossa. Se huolehtii varastonhallinnasta ja logistiikasta, lyhyesti sanottuna kyseessä on kukkien jakeluyritys.

Valtavan kasvun takia e-Flora päätti laajentaa toimintaansa Alankomaissa. De Kwakelissa kukkahuutokauppaa vastapäätä oleva rakennus oli käytännöllinen valinta.

Heillä oli käytössä suunnittelemaamme läpivirtaushyllyratkaisu jo Englannissa, joten he ottivat yhteyttä Alankomaiden myyntikonttoriimme kysyäkseen samaa ratkaisua.

E-Flora

Ratkaisu on yhtenäisellä rullapedillä varustettu kuormalavahylly. Nämä rullaradat on asennettu vinosti kuormalavahyllyyn siten, että laatikot, korit ja tässä tapauksessa astiat rullautuvat eteenpäin.

Tarjosimme tähän projektiin laipallisia rullia; jotta kukka-astiat eivät pääse liukumaan. Koska astioilla ei ole kiinteää painoa (kukka-asetelmien ja -kimppujen ja veden määrä vaihtelee astioissa), on radan oikeaa kaltevuuskulmaa testattu tiheästi. Nyt astiat liikkuvat näppärästi eteenpäin

Lisäetu on, että kukkien täyttö ja keräily tapahtuu eri käytävillä. Tällä tavalla kukkia voidaan lisätä hyllyyn ja kerätä samanaikaisesti. Kaikki tapahtuu keskeytyksettä ja noudattaa First-In-First-Out -periaatetta.

”Työskentelemme Kastenin kanssa siksi, että on hinta-laatusuhde on kohdallaan, sanoi E-Floran operatiivinen johtaja Derek Pennings.

E-Flora

E-Flora mahdollistaa asiakkaidensa keskittymisen täysin myyntiin ja markkinointiin. Hankintojen, valmistamisen, varastonhallinnan, tilausten personalisoinnin, toteutuksen ja logistiikan lisäksi se huolehtii myös valokuvaamisesta ja sen suunnitteluosasto varmistaa, että sen kukkakimput ja -asetelmat erottuvat aina selkeästi muista.

Yhdessä edistyneiden IT-yhteyksien ja mullistavien tekniikoiden avulla, mukaan lukien kyky pitää kukat tuoreempina pidempään käyttämättä vettä, E-Florasta on tullut johtava vakituinen (online) toimittaja vähittäiskaupoille kaikkialle Euroopaan.