Skip to main content

Constructor toimitti win-win ratkaisun DF:lle

Tapaustutkimuksen Yleiskuvaus

Asiakas: Danske Fragtmænd (DF)
Sijainti: Aarhus, Tanska
Tuotteet/palvelut: Kuormalavahylly, perinteinen.

Danske, DKTarve

Danske Fragtmænd (DF) hoitaa valtakunnallisia päivittäisiä paketti- ja tuotekujetuksia. Se tarjoaa myös lyhytaikaista varastotilaa muille yrityksille.

DF:n logistiikkakeskus sijaitsee lähellä Århusia, Tanskan toiseksi suurimpaa kaupunkia. Danske Fragtmænd hankki kolme alueen seitsemästä rakennuksesta ja sillä on 106.000 m² tilaa varastoille, terminaaleille, pitkän tavaran käsittelylle ja hallintotiloille.

Jokaisessa varastossa käsitellään erilaisia tuotteita ja näin ollen kuormalavahyllystö soveltuu tämän logistiikkaketjun hallintaan. He tarvitsivat myös siirrettäviä huoneyksiköitä varaston toimintojen sujuvuuden takia.

DF valitsi Constructorin toimittajaksi.

Kasten-ratkaisu

Koska Constructorin tuotevalikoimaan kuuluu sekä kuormalavahyllystöt että siirrettävät huoneyksiköt, päästiin heti töihin.

Danske, DKKuormalavahylly: Sinkityssä 7,5 m korkeassa kuormalavahyllyssä on 10.982 lavapaikkaa. Hyllystöä on vielä mahdollista laajentaa yhdellä vaakapalkkitasolla ja tuolloin saadaan 2.500 lavapaikkaa lisää. Hyllystöön mahtuu silloin 125.000 tonnia tavaraa.

Toimistotilat: Constructor toimitti yhteensä 14 siirrettävää huoneyksikköä. Ne toimitettiin plug-and-play -periaatteella valmiina heti käyttöön. Huonetta voi käyttää työpisteenä, neuvotteluhuoneena tai vaikka taukotilana

Lopputulos

"Kuormalavojen ja toimistotilojen yhdistelmä on win-win -tilanne. Kuormalavahyllystö tarjoaa paljon varastotilaa ja siirrettävät huoneyksiköt tarjoavat turvallisen ja hiljaisen työympäristön."

 

Danske Fragtmænd

Danske Fragtmænd koostuu kolmesta erillisestä kokonaisuudesta; Fragtmænd Holding A/S, Danske Fragtmænd a.m.b.a. ja 60 itsenäisestä kuljetusliikkeestä. Yhdessä ne tarjoavat valtakunnallista kuljetuspalvelua, joka pitää yli 1600 ajoneuvoa liikkeellä päivittäin.