Skip to main content

Constructor toimitti varastoratkaisun Cordes & Graefelle

Asiakaskertomuksen yleiskuvaus

Asiakas: Cordes & Graefe
Sijainti: Dütestraße / Saksa
Tuotteet/palvelut: P90-kuormalavahylly, MOVO-siirtohylly, Hi280-kerroshylly, Tasorakenne, Kaapelikelahyllystö 499 kaapelikelalle

Tarve

Cordes & Graefe (C & G) on rakennusalan tukkumyyjä ja toimittaja, joka toimittaa tuotteita JIT-periaatteella rakennustyömaille Saksassa. Toimituksia lähtee kaksi kertaa päivässä 65 kuorma-autolla.

GC ONLINEPLUS -kaupassa voi tehdä tilauksia 24/7 ja keräily hoituu ympäri vuorokauden ABEX-myymälöissä.

Cordes & Graefe, Germany

C & G kiinnittää erityistä huomiota asiakaspalvelunsa laatuun ja se tarvitsi varastoratkaisun, jonka avulla se pystyisi säilyttämään palvelun korkean laadun ja joustavuuden, johon asiakkaat luottivat. C & G: n johtamisperiaatteet ovat aina lähellä asiakasta; olla tehokas, asiantunteva ja luotettava. Palvelua 24/7, 365 päivää vuodessa antaa heille mahdollisuuden reagoida asioihin erittäin nopeasti.

Koska huolehdimme asiakkaistamme samalla periaatteella, Constructor oli looginen valinta C & G: lle.

Kasten-ratkaisu

Kasten-tiimi aloitti selvittämällä, miten C & G: n. 40 000 tuotetta voitaisi varastoida parhaiten. Koska tuotteiden koko voi vaihdella pienistä osista kuormalavoihin ja kokonaisiin putkistosysteemeihin, oli paras ratkaisu useamman eri hyllyjärjestelmän yhdistelmä.

cordes & graefe

  • Pientavaroiden käsittelyalueelle asennettiin HI280-pientavarakerrohyllystö, jossa on 5 700 hyllytasoa ja se kattoi vaikuttavat 720 m2.
  • Toinen välitasokerros täydensi ensimmäistä välitasoratkaisua ja se suunniteltiin ainoastaan ​​saapuvan tavaran vastaanottoon, kooltaan se on 221 m2.
  • P90-kuormalavahyllystö käsittää 28.000 lavapaikkaa ja sillä luotiin sopiva ratkaisu suurelle varastoitavien tuotteiden valikoimalle.
  • Kaapelikelahyllystö 499 kaapelikelalle.
  • Pidemmille tuotteille asennettiin kaksi MOVO-ryhmää, yhteensä 26 vaunua.

 

Lopputulos

cordes & graefe, germany

Tämä vaikuttava 26 000 m2: n varasto käsittää nyt räätälöidyn, tulevaisuuden kestävän ratkaisun, joka säästää tilaa ja tarjoaa varastopaikan kaikille 40 000 varastoitavalle tuotteelle. Varastoratkaisulla saavutettiin nopea ja saumaton tilauksen keräilyprosessi ja varastoa voidaan helposti laajentaa tulevina vuosina.

"Tämä monipuolinen varastoratkaisu, jonka Constructor on tarjonnut, mahdollistaa jopa 65 kuorma-auton kuljetukset päivittäin JIT-periaatteella suoraan rakennustyömaille Saksassa. Constructor on myös antanut meille mahdollisuuden tarjota itsepalvelukeräystä ABEX-myymälöiden kautta, mikä oli meille tärkeää ja joka on osoittautunut hyvin onnistuneeksi." - Jürgen Gill Varastonhoitaja C & G.

C&G

Cordes & Graefe Osnabrück KG kuuluu GC-konserniin, joka on perhevetoinen rakennustekniikan tukkumyyjä ja toimittaja. Yli 35 vuoden ajan Cordes & Graefe Osnabrück KG on toiminut rakennusalan tukkumyyjänä lämmitys-, sähkö-, tuuletus- ja ilmastointijärjestelmille ja kattopäällysteille sekä putkistoille ja saniteettilaitteille Pohjois-Saksassa.

Tuotevalikoimaan kuuluu yli 2 miljoonaa erilaista tuotetta, jotka ovat peräisin maailman parhailta valmistajilta.