Skip to main content

Constructorilta ratkaisu Coppensin kalanrehun varastointiin

Coppens International, Hollanti

Asiakaskertomuksen yleiskuvaus

Asiakas: Coppens International
Sijainti: Alankomaat / Nettetal, Saksa
Tuotteet/palvelut: Perinteinen kuormalavahylly

coppens international de

Tarve

Coppens International on erikoistunut kalanrehun kehittämiseen, valmistamiseen ja markkinointiin. Alankomaiden Helmondin pääkonttoreilla on myös tutkimuskeskus Valkenswaardissa Alankomaissa. Yhtiö on viime aikoina siirtänyt raaka-aineidensa aikataulutuksen, kuljetukset ja hankinnan uuteen tuotantokeskukseen Nettetaliin Saksaan.

Järjestellessään tuotantopuoltaan he kiinnittivät huomionsa varastoon. Coppens alkoi etsiä toimittajaa, joka pystyisi tarjoamaan paitsi heidän tarvitsemat hyllystöt myös trukit, jotka hoitaisivat tuotteiden siirrot. He pyysivät Constructorilta neuvoa.

Kasten-ratkaisu

Kuormalavahyllystöjen asiantuntijana Constructor ymmärtää, että asiakkaat haluavat saumatonta palvelua. Pitkällinen kokemus on kuitenkin osoittanut, että parempi tulos saavutetaan usein kahdella toimittajalla, jotka tuntevat omat tuotteensa läpikotaisin.

Constructor kehotti Coppensia valitsemaan kaksi toimittajaa, joista toinen olisi erikoistunut varastohyllyihin ja toinen tuotteiden siirtoihiin. Tämä antaisi Coppensille monia etuja; laaja tietämys omasta tuotteesta, kyky tarjota kilpailukykyistä hintaa ja lyhyempiä viestintäketjuja virheiden minimoimiseksi.

coppens international de

Lopputulos

Coppens tunnisti kahden oman alansa asiantuntijan edut ja päätti valita Constructorin toimittamaan ja asentamaan kuormalavahyllyt, samaan aikaan he valitsivat sopivan trukkitoimittajan. Tämä lähestymistapa johti Constructorin ja valitun trukkitoimittajan väliseen hyvään työsuhteeseen, mikä lopulta tarjosi optimaalisen lopputuloksen Coppensille.

Coppens

Coppens International perustettiin vuonna 1993 ja se vie nykyään kalanrehua yli kuuteenkymmeneen eri maahan. Se kehittää laadukkaita kalantuotanto-ohjelmia lähes kaikille viljellyille kalalajeille niiden kaikissa kehitysvaiheissa ja sille on äskettäin myönnetty haluttu viljelylaitosten vastuullisuus ASC-sertifikaatti.