Skip to main content

Constructor yhdistää Claus Sørensenin varastot yhdessä Tanskan suurimmista satamista

Asiakaskertomuksen yleiskuvaus

Asiakas:Claus Sørensen
Sijainti: Hirtshals, Tanska
Tuoteet/palvelyt: Kuormalavahyllyt

Tarveclaus sorensen dk

Claus Sørensen on Tanskan johtava kylmä- ja pakkasvarastoja pyörittävä yritys. Vuonna 1926 perustettu yhtiö on vakiinnuttanut asemansa strategisissa maantieteellisissä paikoissa eri puolilla maata, mukaan luettuna pohjois-Jyllannin pohjoisrannikolla sijaitseva Hirtshalsin satama.

Yrityksen menestys tarkoitti, että heidän olemassa olevat tilansa olivat jääneet pieniksi. Heidän on jatkuvasti löydettävä lisää varastotilaa ympäri kaupunkia, mikä oli sekä kallista että hankalaa.

Hirtshalsin satama on hyvin dynaaminen ja myyntivetoinen. Vastatakseen kysyntään se kävi läpi myös kehitystä ja oli hankkinut 250 000 m² lisää maa-aluetta.

Tämä äskettäin hankittu tontti sai Claus Sørensenin tarttumaan tilaisuuteen teettää uudet tilat.

claus sorensen dk

Kasten-ratkaisu

Kasten-tiimi tutustui tarkoin yritykseen ymmärtääkseen liiketoiminnan erityistarpeet. Tällaisissa lämpötila-säädetyissä olosuhteissa oli looginen ratkaisu kuormalavasiirtohylly (MOVO).

Kuormalavasiirtohylly on elektronisesti ohjattu järjestelmä, joka liikkuu upotetuilla kiskoilla ja pystyy kantamaan jopa 24 tonnin kuorman. Sen korkeus voi olla jopa 12 metriä ja se soveltuu käytettäväksi kylmävarastoissa, sillä se takaa käyttöturvallisuuden jopa -30 ° C: n lämpötilassa.

Claus Sørensenin halutun kapasiteetin saavuttamiseksi Constructor asensi neljä erillistä hyllystöä. Kiskoa asennettiin yhteensä 936 m ja järjestelmän kantavuus on 430 tonnia ja lavapikkoja on 12400.

Jokaista hyllyryhmää palvelee 2 tai 3 työntömastotrukkia. Hanke toteutettiin tiiviissä yhteistyössä Ajconin kanssa, joka on elintarviketeollisuuden sekä kuljetus- ja catering-alan johtava urakoitsija.

claus sorensen dk

Lopputulos

"Uudet tilat lisäävät pakastuskapasiteettia yli 40%, ja meillä on nyt yli 28 300 kuormalavapaikkaa Hirtshalsin satamassa. Samanaikaisesti olemme lisänneet kylmävarastointikapasiteettimme 2 000 lavapaikkaan, mikä on yli kaksinkertainen aiempaan verrattuna ja jättää meille edelleen mahdollisuuden kasvaa entisestään.

Olimme suunnitelleet tilojen laajentamista Hirtshalsissa jo jonkin aikaa ja sataman laajentamisen myötä saimme mahdollisuuden projektille. Uuden varaston ansiosta meillä on nyt tarvittavat varastotilat." - Morten Jensen, kylmävaraston päällikkö

claus sorensen dk

Claus Sørensen A / S

Hirtshalsin varasto on Claus Sørensenin kalakeskusten lippulaiva. Yhtiöllä on kylmävarastoja, joiden kapasiteetti on 5 000 m3 ja pakkasvarastoja, joiden kapasiteetti on 106 460 m3 niin pakatuille tuotteille kuin tuoreelle kalalle. Sen lisäksi, että yritys tarjoaa pakkas- ja kylmävarastotilaa elintarvikkeiden säilytykseen, se tarjoaa pakkauspalveluita, joka on sertifioitu BRC:n (British Retail Consortium) mukaan: elintarvikkeiden käsittelyn standardi useissa maissa.