Skip to main content

Bekö Bil lisäsi renkaiden varastointikapasiteettia Kasten-ratkaisulla

Asiakaskertomuksen yleiskuvaus

Asiakas: Bekö Bil
Sijainti: Göteborg, Ruotsi
Tuotteet/palvelut: Hyllystö renkaiden pystysäilytykseen. Hi280-siirtohyllystö orsilla

Tarve

Uusien säädösten mukaan Ruotsissa on oltava autoissa sekä kesä- että talvirengassarja. Tämä vaatii suurta  varastotilaa ja automyyntiliike Bekö Bil päätti investoida uuteen moderniin rengashuoltamoon.

Bekö on rakennuttanut rengashuoltamonsa hiljattain rakennettuun erilliseen rakennukseen, joka on yhdistetty pääkorjaamoon. Koska tila oli rajoitettu, heidän piti löytää tehokkain tapa optimoida varastokapasiteetti.

Bekö Bilillä ja Constructorilla oli jo ennestään asiakassuhde olemassa, joten Constructor oli luonnollinen valinta tähän projektiin.

beko bil, se

 Kasten-ratkaisu

Rajallisen tilan ja suuren varastointitarpeen vuoksi ratkaisuksi valittiin rengassiirtohyllystö.

Siirtohylly lisää huomattavasti varastointikapasiteettia perinteisiin tapoihin verrattuna ja soveltuu hyvin kohteisiin, joissa lattiatila on rajoitettu tai neliöhinnat ovat korkeat. 

Hi280-hyllystöjärjestelmä asennetaan olemassa olevalle lattialle ja se on helppo ja kustannustehokas ratkaisu. Muita etuja ovat:

  • Sähkö- tai käsikäyttöisyys
  • Tiivis varastointi
  • Nopea luoksepääsy
  • Soveltuu suuriinkin kohteisiin

Bekön 120 m²: n tiloihin mahtui seitsemän 10 metrin pituista käsikäyttöistä siirtovaunua ja yksi kiinteä rengashylly, joissa on seitsemän tasoa päällekkäin. Tämän varastointiratkaisun kokonaiskapasiteetti oli 3780 - 4800 rengasta (renkaiden koosta riippuen).

Lopputulos

"Constructorilla on pitkä kokemus tällaisista erikoisprojekteista. Nämä erilaiset projektit ovat johtaneet erilaisten rengasvarastointiratkaisujen kehittämiseen. Räätälöitynä Bekön tarkkojen vaatimusten mukaan nämä ratkaisut soveltuivat heille täydellisesti. Heille räätälöity ratkaisu mahdollistaa 40 renkaan varastoimisen neliömetrille, joka on erittäin tehokasta."

BEKÖ Bil

Bekö Bil on Göteborgin johtava autoliike. Sen edustukseen kuuluu monta vahvaa brändiä kuten SAAB, Chevrolet, Opel ja Subaru.