Skip to main content

Bauhausin asiakkaat saavat tilauksensa nopeasti Kastenin ja Danske Fragtmændin (DF) ansiosta

Asiakaskertomuksen yleiskuvaus

Asiakas: DF/Bauhaus
Sijainti: Tanska
Tuotteet/palvelut: Tornado-varastoautomaatti

Danske, DKTarve

Bauhaus oli nimittänyt Danske Fragtmændin (DF) verkkokauppatoimintansa pyörittämiseen. Syynä tähän on, että yritys halusi tarjota seuraavan päivän toimituksia, joita nykyinen 3PL-toimittaja ei kyennyt tarjoamaan.

Varaston siirtäminen vanhalta palveluntarjoajalta DF:n tiloihin oli kuitenkin mammuttimainen tehtävä. Yli 7500 erimuotoista ja -kokoista tuotetta oli siirrettävänä ja tilausruuhka toimitettava ja se kasvoi päivittäin, kun verkkokauppa pysyi täysin toiminnassa koko siirtymävaiheen ajan.

Kuuden päivän ja 65 kuorma-autolastin jälkeen muutto oli valmis ja tanskalaiset Bauhausin online-asiakkaat saivat yrityksen lupaamat seuraavan-päivän -toimitukset.

Danske, DK

Kun Tanskan toiminta oli käynnistynyt menestyksekkäästi, tilasi Bauhaus DF: n siirtämään keskusvarastonsa, joka toimitti tuotteita 18 myymälään Tanskassa, Norjassa ja Islannissa.

Lisäksi Bauhaus pyysi DF:ää ottamaan vastuulleen sen norjalaisen verkkokaupan, joka käsittää yli 11 000 tuotetta. Operaation laajuuden ja monimutkaisuuden vuoksi DF totesi tarvitsevansa asiantuntijoita paikalle ja kutsui Constructorin aivoriiheen.

Kasten-ratkaisu

Constructorilla on runsaasti kokemusta verkkokauppasektorin asiakkaista. He tietävät, että jokainen tilanne tarvitsee yksilöllisen ratkaisun tehokkuuden maksimoimiseksi. Tutustuttuaan keskusvaraston vaatimuksiin he tiesivät, että keräilytrukit ja käsiskannerit sekä Kasten Tornado-varastoautomaatti olivat tie eteenpäin verkkokaupassa.

  • Tornado-varastoautomaattiin mahtuu n. 3000 laatikkoa ja automaatissa on yhteensä 183 tavara-alustaa
  • Jokainen alusta voidaan jakaa eri kokoisiin osiin eri tuotteiden varastoimiseksi.

 

Calle Nicolaisen

Lopputulos

"Valitsimme Kasten-hyllystöt ja Tornado-varastoautomaatin, koska tuotteet ovat korkealaatuisia. Constructor ei ole markkinoiden halvin, mutta he ovat ehdottomasti paras. Heidän ajattelunsa on innovatiivista ja he hyväksyvät sen, että hanke voi olla johtamatta mihinkään. Meille he ovat enemmän kumppani kuin toimittaja." - Calle Nicolaisen, projektipäällikkö. 

 

Danske Fragtmænd (DF)

Tanska Fragtmænd on tarjonnut kuljetus- ja logistiikkaratkaisuja yli 100 vuoden ajan. Tänä päivänä heistä on tullut merkittävä toimija vaikuttavine numeroineen:

  • 3000 työntekijää
  • 1 600 trukkia
  • 8,8m lähetystä vuosittain
  • 24 rahtiterminaalia
  • 27 varastoa
  • 40 000 yritysasiakasta