Skip to main content

Kasten-ratkaisut palvelevat hyvin tarkoitustaan Hankkijassa

Asiakaskertomuksen yleiskuvaus

Asiakas: Hankkija (ent. Agrimarket)
Sijainti: Hyvinkää, Suomi
Tuotteet/palvelut: P90-kuormalavahyllyt. Ulokehyllyt. S90-pientavarahylly ja kerroshyllystö. Optim- myymälähyllyt.

Tarve

Agrimarket, FinlandHankkija on maatalous- ja konekauppaan sekä rauta- ja puutarhakauppaan erikoistunut myymälä- ja palveluverkosto. He halusivat löytää ratkaisun tuhansien erikokoisten ja -muotoisten tuotteiden esillepanoon ja säilytykseen. Tuotteiden koko vaihtelee pienistä ruuveista suuriin koneisiin. Rautakauppa elää myös voimakkaasti sesonkien mukana ja siksi hyllystöjen ja kalusteiden muunneltavuus on tärkeää.

Hankkija pyysi Constructor Finlandia työskentelemään yhdessä kaupan oman myymäläsuunnitteluryhmän kanssa ja suunnittelemaan toimivan varastointiratkaisun.

Kasten-ratkaisu

Jotta kaikki myymälätilan, varaston ja ulkotilojen tarpeet saatiin tyydytettyä tarvittiin useita eri varastointiratkaisuja. Kohteeseen valittiin myymäläkalusteita, kuormalavahyllyjä ja ulokehyllyjä.

Agrimarket, Finland

Optim-myymälähylly lisäosineen soveltui tuotteen kuin tuotteen esillepanoon joustavuutensa ansiosta. Hyllystö koostuu pylväselementeistä, vaakaorsista ja hyllytasoista  sekä laajasta lisäosavalikoimasta.  Yksittäisille tavararyhmille suunniteltiin myös räätälöityjä kalusteratkaisuja kuten ovitelineitä, hevosten loimitelineitä ja satulatappeja. Ulkona oleville tuotteille suunniteltiin Optim-myymäläkalusteista kuumasinkityt erikoiskalusteet kestämään muuttuvia kosteusolosuhteita.

Esillepanoratkaisuissa hyödynnettiin myös aiemmin kuormalavahyllyihin tehtyjä ratkaisuja kuten laatta-/laminaattitelineitä sekä 2-kerroshyllyjä. Noutopihalla olevista tuotteista pitää saada tieto asiakkaalle jo myymälässä ja tähän kehiteltiin myymälöihin sijoitettavat esittelytaulut. Kun perushyllyt ovat noin kolme metriä korkeita, ylimmät hyllyt toimivat varastohyllyinä. Tuotteita voidaan kuitenkin esitellä hyllynpäätyihin suunnitelluilla kiinnitysratkaisuilla.

Lopputulos

"Hankkijalle toimitettiin montaa eri hyllytyyppiä myyvää esillepanoa varten ja samalla maksimoiden koko yrityksen varastointikapasiteetti."

Hankkija (ent. Agrimarket)

Hankkija on maatalous- ja konekauppaan sekä rauta- ja puutarhakauppaan erikoistunut myymälä- ja palveluverkosto. Agrimarket muutti nimensä Hankkijaksi vuoden 2016 alusta alkaen.