Skip to main content

Esittelyssä uuden sukupolven kevytorsi-hyllyjärjestelmä: luotettava, monipuolinen ja lyhyemmillä toimitusajoilla

Esittelemme LS3 kevytorsihyllyjärjestelmän. LS3 valmistetaan Saksan ja Romanian tehtaillamme.

LS3

Kun LS3:n valmistus ja laadunvalvonta on jatkuvassa seurannassamme laadunvalvontakeskuksessamme. Otamme säännöllisesti komponentteja tiukkoihin laadunvalvontatesteihin, joissa käytetään uusinta tekniikkaa ja koulutettuja ammattilaisia.

LS3 kevytorsihyllyjärjestelmät tarjoavat ihanteellisen ratkaisun yrityksille, jotka eivät halua tai tarvitse kuormalavahyllystöä. Kevytorsihyllystö on tarkoitettu hyllyksi tuotteille jotka eivät sovellu pientavarahyllystöön tai jos kuormalavahyllystö on liian iso ratkaisu.

LS3-järjestelmän tuotannon valvonta ja laadun tasaisuus on etusijalla. Valmistamalla tuotteet omissa tehtaissamme voimme olla varmoja laadustamme.

Kehittyneen kevytorsijärjestelmämme ansiosta pitkiä tai suurikokoisia esineitä varastoivat yritykset saavat nopeasti käyttöönsä asianmukaisesti varustetut tilat.

Vaikka LS3 kevytorsihyllyn edut:

LS3

  • Se on vahva, kestävä ja monipuolinen
  • Suuri varastointitiheys ja vähäinen hukkatila mahdollistavat suurten ja hankalan muotoisten esineiden tehokkaan varastoinnin
  • Pitkät pylväsvälit varmistavat optimaalisen joustavuuden ja mukautuvuuden
  • Edestä ja takaa täytettävät ja tyhjennettävät hyllyt varmistavat tilan- ja ajankäytön tehokkuuden
  • Pitkät hyllyvälit ovat kustannustehokkaita, koska pylväselementtejä tarvitaan vähemmän
  • Helppo koota, mukauttaa ja laajentaa, mikä takaa täydellisen joustavuuden markkinatilanteiden muuttuessa
  • Vakiona porrastetut orret, jotka tarjoavat maksimaaliset tilat pystysuunnassa ja vähentävät tarttumisvaaran minimiin
  • Laaja valikoima lisävarusteita, kuten tilanjakajia, ritilähyllyjä ja putkiorsia, joilla järjestelmä on räätälöitävissä tarpeen mukaan.

Vanhaan LS2 kevytorsi järjestelmään verrattuna uuden LS3 valmistus,- toimitusaika on lyhentynyt merkittävästi.

Ls3

LS3 on ihanteellinen ratkaisu asiakkaille, jotka joutuvat säilyttämään erilaisia tavaroita raskaista kuormista, laatikoista ja pakkauksista putkiin tai kaapeleihin, ja jotka siirtävät tavaroita manuaalisesti.

LS3 sopii moniin ja mitä erilaisimpiin paikkoihin, ja se on helppo mukauttaa tuoteprofiilin muutoksiin.

 

Miksi Kevytorsi-hyllyjärjestelmä?

Tavanomaisessa hyllyjärjestelmässä syntyy hukkatilaa, jos tavarat eivät sovi täsmälleen hyllystöön, varsinkin jos ne ovat suuria tai hankalan muotoisia. LS3 kevytorsi -hyllyjärjestelmä on ihanteellinen ratkaisu manuaalisesti siirrettävien, tilaa vievien ja pitkien esineiden säilyttämiseen.

Orret voivat olla jopa 3 metrin pituisia, hyllylevyt joko lastulevyä, vaneria tai terästä.

LS3Avoimen runkorakenteen ansiosta hyllyt voidaan täyttää sekä edestä että takaa, mikä optimoi käytettävyyden ja vähentää hukkatilan minimiin.

Tuetut ja pultatut pylväselementit ovat vahvoja ja luotettavia, ja alus- sekä sovitelaattojen ansiosta järjestelmä voidaan asentaa myös epätasaisille pinnoille.

Täysin säädettävine palkkeineen LS3 mukautuu tuleviin tuotemuutoksiin, mikä lisää joustavuutta ja tuo mielenrauhaa.

Järjestelmä voidaan helposti purkaa, asentaa uudelleen ja säätää; keskeinen edellytys markkinoidesi tarpeiden täyttämiseksi. Siirrettävyys ja muunneltavuus vähentää elinkaarikustannuksia ja antaa paremman tuoton sijoitukselle.

Lisätietoja LS3:stä saat ottamalla yhteyttä myyntiin

 

Liittyvät uutiset
Uusimmat uutiset