Skip to main content

Kuinka hyvin tunnet Kasten -hyllyjärjestelmät?

On usein hämmentävää ymmärtää kuormalavahyllyn, kevytorsihyllyn ja pientavarahyllyn erot ja päättää, mikä ratkaisu toimii parhaiten yrityksellesi.

Hi280 shelving unitSisälogistiikan parissa työskentelevät tuntevat varmasti Kasten -kuormalavahyllyt, mutta oletteko kuulleet, mitä muita hyllyratkaisuja meillä on tarjota? Teollinen pientavarahyllyjärjestelmä on loistava vaihtoehto varastoille ja rakennuksille, joissa ei käytetä trukkeja tai raskasta kalustoa.

Mutta mitä on teollinen varastointi?

Monet ihmiset tuntevat jo perinteiset (kotikäyttöön tarkoitetut) hyllyt, mutta eivät teollisia. Perinteiset hyllyt valmistetaan yleensä puusta tai kevyistä metalleista, kun taas teolliset hyllyt ovat teräksestä valmistettuja ja pystyvät kantamaan raskaampia kuormia ja tarjoavat erilaisia lisävarusteita auttaakseen käyttäjiä lajittelemaan tavaransa.

Entä mitkä ovat erot kuormalavahyllyn, kevytorsihyllyn ja pientavarahyllyn välillä?

Ne noudattavat samankaltaisia rakenteellisia periaatteita. Hyllyt ovat modulaarisia ja säädettäviä, koostuen pylväistä tuentoineen, vaakapalkeista, orsista sekä hyllytasoista. Kaikkia säilytysjärjestelmiä käytetään tavaroiden järjestyksessä pitämiseen ja säilyttämiseen, mutta niillä on selviä eroja käyttötavan, tavaroiden saavutettavuuden ja varastointikapasiteetin suhteen.

LS3 shelving units at KNI projectKäyttö

Kuormalavahylly on suunniteltu varastoimaan kuormalavoilla varastoitavia tavaroita.
Kevytorsihyllyt sopivat kookkaiden ja hankalan muotoisten tavaroiden säilytykseen.
Pientavarahyllyt ovat loistavia pienten ja kevyiden esineiden säilytykseen.

Tavaroiden saavutettavuus

Kuormalavahyllyn tavaroita käsitellään erilaisten trukkien avulla.
Kevytorsihyllyssä säilytettäviä tavaroita käsitellään useimmiten käsin.
Pientavarahyllyistä tuotteet on suunniteltu kerättäviksi käsin.
Laajan lisävarustevalikoiman ansiosta hyllystöjen tehokkuutta voidaan lisätä.

Longspan shelvingKapasiteetti

Selkeimmät erot hyllytyyppien välillä liittyvät niiden kuormituksen kantoon.

Kun hyllytyyppien pääerot on selitetty, riippuu oikea ratkaisu siitä, mikä hyödyttää yritystä parhaiten nyt ja tulevaisuudessa.  

Kun valitset hyllyratkaisua, on useita asioita, jotka tulisi ottaa huomioon, kuten:

 • Yrityksen erityistarpeet
 • Käytettävissä oleva tila
 • Varastoitavien tuotteiden tyyppi
 • Tarvittava varastokapasiteetti
 • Kuinka säädettävä tai muokattava hyllyratkaisun tarvitsee olla?
 • Projektiin varattu kokonaisbudjetti

Nämä kysymykset mielessä, miten valitset parhaan järjestelmän toiminnallesi?

Hi280 shelving in a warehouse environmentPalvelemme laajalti eri toimialoja, mukaan lukien vaatetusteollisuus, lääkeala, arkistot, rautakaupat ja renkaita käsittelevät yritykset. Olipa sitten etsinnässä pientavarahylly, kevytorsihylly tai ratkaisu joka vaatii lisävarusteita, jotta järjestys ja toimivuus pysyy yllä, autamme mielellämme.

Tarjoamme palveluita monenlaisille yrityksille varastoista, toimistoista ja kaupallisista ympäristöistä aina meriympäristöihin asti. Ehkä sinulla on ainutlaatuinen tarve, jota emme ole kohdanneet aiemmin? Olipa hyllytarpeesi mikä tahansa, meillä on teknistä osaamista ja tietämystä tarjota sinulle oikea ratkaisu.

Hi280 multi tier shelvingSuunnittelusta valmistukseen, toimitukseen ja asennukseen, olemme opastamassa koko prosessin ajan ja neuvomassa varmistaaksemme, että paras vaihtoehto valitaan. Ymmärtämällä toiminnalliset tarpeenne ja tarkat suunnittelutavoitteenne työskentelemme kanssasi, jotta saavutat varastotavoitteesi ja pystyt parantamaan liiketoimintasi virtausta.

Koska hyllyjärjestelmämme valmistetaan tehtaissamme, pidämme helposti sinut ajantasalla toimitusajoista ja asennuspäivistä. Saamalla kun materiaalit tulevat suoraan valmistajalta vähennämme viestintäviiveitä ja tarjoamme paremman laadunvalvonnan. Tarkistamme, että kaikki materiaalimme täyttävät korkeat laatuvaatimukset, joihin ylpeydellä sitoudumme.

Kun on kyse hyllyratkaisuistamme, mahdollisuudet ovat loputtomat. Ota yhteyttä asiantuntijatiimiimme saadaksesi lisätietoja tuotteistamme ja siitä, miten voimme tukea sinua.

Liittyvät uutiset
 • 14184
  15.5.2024

  Konsernin kestävän kehityksen raportti 2023

  Olemme iloisia esitellessämme Kestävän kehityksen raporttiamme vuodelta 2023, joka kertoo konsernimme edistysaskeleista ja saavutuksia kestävän kehityksen saralla. Raportti korostaa sitoutumistamme ympäristönsuojeluun, sosiaaliseen vastuuseen ja menestyksekkääseen yrityshallintoon.
 • 13208
  26.7.2023

  Tasoratkaisun 5 hyötyä

  Erinomainen ratkaisu varaston tilavuuden maksimoimiseksi on tasoratkaisu, kustannustehokas tapa hyödyntää rakennuksen korkeus ja lisätä lattiapinta-alaa varastoon.
Uusimmat uutiset