Skip to main content

Kasten HI280-hyllystöjärjestelmä läpäisee johtavuustestit

Kasten HI280-hyllystöjärjestelmä on läpäissyt lopullisesti DNV GL:n johtavuustestit, mikä vahvistaa sen metallisen johtavuuden.

HI280 Shelving System Conductivity TestsHyllystöllä on maadoitettuna erittäin matala resistanssi maahan. Johtavuuden ansiosta staattiset varaukset eivät voi kerääntyä hyllyyn, kun se on maadoitettu, ja hyllyyn asetetuista, staattisesti varautuneista esineistä varaus purkautuu hallitusti.  Hyllykköä voidaan tästä syystä käyttää ESD-herkkien laitteiden säilytykseen, jos ne on sijoitettu asianmukaisiin, antistaattisiin pakkauksiin.

Valmistaja pyysi DNV GL -testausta johtavuuden arvioimiseksi. Nämä testit ovat tärkeitä, koska lukemat määrittelevät, onko missään kohdassa hyllystön hyllyn pintaa matala resistanssi maadoitukseen.

Matala resistanssi maadoitukseen takaa, ettei hyllykköön pääse kertymään staattista varausta, ja että siihen asetetusta, staattisesti varautuneesta esineestä varaus purkautuu maadoitukseen nopeasti.

Hyllystön resistanssin määrittämiseen käytettiin neljän kohdan mittausmenetelmää. Hyllystö asennettiin ja maadoitettiin asianmukaisesti valmistajan toimittamien ohjeiden mukaisesti.  

Mittauspisteet valittiin yhden jalan maadoituspisteen ja ylähyllyn väliltä, jotta sähkövirralla oli pisin matka kulkea. Näin saatiin aikaiseksi edustava mittaus, jota sovellettiin koko hyllystöön.

Resistanssin arvoksi mitattiin 3,1 mΩ maadoituspisteen ja ylähyllyn välillä.

Tietoa DNV GL:stä

DNV GL on yksi maailman johtavista sertifiointilaitoksista, jonka avulla organisaatiot voivat edistää turvallisuutta ja kestävää kehitystä liiketoiminnassaan.

DNV tarjoaa luokittelua ja teknisiä tarkastuksia sekä ohjelmistoja ja riippumattomia asiantuntijapalveluja merenkulku-, öljy ja kaasu- ja energia-aloille. Se toimittaa myös sertifiointipalveluja useiden eri alojen asiakkaille. DNV:n 16 000 ammattilaista yli 100 maassa ovat sitoutuneet auttamaan asiakkaitaan tekemään maailmasta turvallisemman, älykkäämmän ja vihreämmän.

Liittyvät uutiset
Uusimmat uutiset