Skip to main content

Tornado noutaa tuotteita 30 sekunnin välein Italiassa!

Jälleenmyyjämme Italiassa, ITALIFT s.r.l , esitteli TORNADO-varastoautomaattimme Samumetal, 17 -messuilla Italiassa 29-31.1.2014.

Tornado, ItalyTämä näyttely on yksi Italian suurimmista teollisuusnäyttelyistä ja siellä vieraili 15.000 kävijää neljän päivän aikana. Kävijämäärä osoittaa, että Pohjois-Italiassa on mielenkiintoa  teollista messua kohtaan.

ITALIFT oli erittäin tyytyväinen näyttelyyn. “Osastollamme vieraili yli 350 kävijää”, sanoo ITALIFTin toimitusjohtaja Marcello Fazio.

Hissiautomaatin nopeaa keräilyprosessia esiteltiin siten, että Kasten Tornadosta kerättiin Formula-leluauton osia, jotka sitten koottiin yhteen. Näin näytettiin kävijälle miten laite toimii.

TORNADO oli lokitiedon mukaan jatkuvasti käynnissä, noutaen tavara-alustan 30 sekunnin välein ja tehden kaikkiaan yli 1000 hakua neljän päivän aikana.

Stefan Lindh, Varastoautomaattiliiketoiminnan päällikkö Constructorilta kertoo: “ITALIFT s.r.l on valtuutettu jälleenmyyjämme Italiassa. He ovat varastoautomaattien asiakaskohtaisten ratkaisujen ja palvelun asiantuntijoita. Heidän tapauksessaan TORNADO on täydellinen tuote heidän asiakkailleen, koska se on modulaarinen”.

Tiesitkö? Varastoautomaatti voi säästää jopa 70% lattiapinta-alaa, minimoi keräilyvirheet ja vähentää keräilyyn käytettävä aikaa yli 60%

Lisätietoja Tornado-varastoautomaatin toiminnoista ja sen mahdollisuuksista

Liittyvät uutiset
Uusimmat uutiset