Skip to main content

Kasten innovaatioita Logistiikka 2016 -näyttelyssä

Liikkuvat elementit vetävät aina väkeä messuosastolle – niin myös Kasten-osastolle Tampereen Logistiikka-näyttelyssä.

Kasten Logistiikka 2016Yksi osaston vetonauloista oli Kasten Tornado varastoautomaatti, joka toimii ”tuotteet käyttäjän luo” –periaatteella tehostaen keräilyä huomattavasti.

Tätä havainnollistamaan Kastenilla oli automaatissa auton puhdistus- ja kiillotusaineita keräilyssä ja pian kävijöitä oli jonoksi asti osastolla.

Tornado-varastoautomaatin lisäksi osastolla oli esillä HI280-pientavarahyllystö – ensimmäistä kertaa messuilla Suomessa, Satelliittihyllystö ja Kasten-varastonhallintaohjelmisto.

Osastolla riitti väkeä koko näyttelyn ajan ja esillä olevat Kasten-piirimyyjien edustamat käsittelylaitteet ja muut tuotteet täydensivät sisälogistiikan ratkaisuja.

Kiitos kaikille osastollamme järjestettyyn kilpailuun osallistuneille. Voittaja on arvottu ja hän on Jari Kortelainen, Huittinen. Onnittelut voittajalle!

Kasten on näyttänyt tietä jo 130 vuoden ajan ja jatkaa edelleen.

Kasten Logistiikka 2016

Kasten tunnetaan innovatiivisista ja laadukkaista ratkaisuista, uudistumme ja luomme asiakkaillemme uusia ratkaisuja ja ideoita jatkuvasti – kuten olemme tehneet jo 130 vuoden ajan.

Valmistamme ja markkinoimme tuotteita ja palveluita varastointiin, arkistointiin, myymälöihin ja museosäilytykseen. Kuulumme maailmanlaajuiseen Constructor Group –konserniin.

“Kolmen päivän aikana osastollamme vieraili satoja kävijöitä. Saimme kyselyjä ja käyntipyyntöjä automaattisiin varastoratkaisuihimme ja varatonhallintaan liittyen. Logistiikka 2016 on Pohjoismaiden suurin alan tapahtuma ja täällä meillä oli mahdollisuus esitellä tuotteitamme ja ratkaisujamme niin nykyisille kuin uusille asiakkaillemme.”- Jukka Tuomi Sales Manager
Liittyvät uutiset
Uusimmat uutiset