Skip to main content

Dexionin säädettävä varastointijärjestelmä täyttää 75 vuotta

Demetrius Comino, joka perusti Dexionin, havaitsi selkeän tarpeen hyllyille, jotka voidaan nopeasti ja helposti purkaa ja käyttää uudelleen. Silloin hän kehitti ensimmäisenä maailmassa säädettävän säilytysjärjestelmän – Dexion Slotted Anglen, joka johti Dexionin kohti menestystä.

Slotted Angle

Vuodesta 1947, tämä säädettävä varastointijärjestelmä on tarjonnut asiakkaille joustavan ratkaisun säilytystarpeisiin.

Mielenkiintoista tässä monipuolisessa säilytysjärjestelmässä on se, että sitä on tarjottu vaihtoehtoisiin käyttötarkoituksiin.

Esimerkiksi vuonna 1956 osia toimitettiin hiihtostadionille Cortina d’Ampezzossa pidettyihin talviolympialaisiin. Vuonna 1963, maanjäristyksen iskiessä Skopjeen ja aiheuttaen valtavia tuhoja, Comino lahjoitti osia uusien talojen rakentamiseen ja niitä riitti kahden kylän verran. Tämän seurauksena kaupunki sai lempinimen ”Dexiongrad”.

MOVO

Dexion kuuluu Gonvarri Material Handling konserniin ja jatkaa vahvaa läsnäoloa alalla.

Slotted Anglen varhaisen menestyksen siivittämänä yritys on jatkanut menestystään edelleen kehittämällä ja valmistamalla tuotteita erilaisiin säilytystarpeisiin, kuten pientavara- ja kuormalavahyllyjä. Näiden ratkaisujen ansiosta yritykset ympäri maailman ovat saaneet nauttia tehostetuista varastointiratkaisuista.

Tuotemerkki jatkaa kasvuaan osana Gonvarri-perhettä, edelleen kehittäen johtavia ratkaisuja kasvavalla varastointialalla. Automaatio- ja puoliautomaatioratkaisuista on tullut ensisijainen valinta yhä useamalle yritykselle. Nämä tilaa sääsätävät ja kustannustehokkaat järjestelmät, kuten MOVO, satelliittihyllystöt ja varastoautomaatit, ovat tarjonneet asiakkaille tehokkaan vastauksen helppoon ja turvalliseen toimintaan.

Rack-clad

Dexionin tunnettu tuotemerkki ja menestys ovat tuoneet markkinoille innovatiivisia säilytysratkaisuja useille eri aloille, kuten lääketeollisuuteen, autoteollisuuteen sekä ruoka- ja juomateollisuuteen.

Erilaisten ratkaisujen ansiosta Dexion tarjoaa lisäarvoa asiakkailleen. Yli 75 vuoden kokemuksella alalta teknisesti osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta varmistavat, että asiakkaalle tarjotaan tukea ja tietoa onnistuneen lopputuloksen varmistamiseksi.

Suunnatessa eteenpäin Dexion on tarttunut vertikaalisiin viljelyprojekteihin, jotka tarjoavat uuden polun etenkin kaupunkialueilla viljeleville, joilla ulkokasvatustilat ovat rajalliset. Osana Gonvarri-perhettä Dexion jatkaa innovointia Cominon alkuperäistä säädettävää Slotted Angle tallennusratkaisua hyödyntäen.

Toivotamme menestystä seuraaviksi 75 vuodeksi, luotettavien ja käytännöllisten säilytysratkaisujen parissa Dexionille ja koko Gonvarri-perheelle.

Liittyvät uutiset
Uusimmat uutiset