Skip to main content

Kasten kapeakäytäväkuormalavahyllystö on tehokas tilaa säästävä vaihtoehto, jos lattiatilaa on rajallisesti käytettävissä. Sillä saavutetaan maksimaalinen varastointikapasiteetti, jokaiseen varastopaikkaan päästään nopeasti käsiksi ja tilauskeräily on nopeaa suoraan hyllystä.

Kasten kapeakäytäväkuormalavahyllystön suurin etu on nopea tilausten keräily yhdistettynä parhaaseen tilankäyttöön. Kompakti ja tehokas, tätä kuormalavahyllyvaihtoehtoa käytetään useilla eri toimialoilla, missä varastotilaa on vähän. 

Vaakapalkkien helpon korkeussäädettävyyden ansiosta ratkaisu on joustava. Hyllystöä voidaan käyttää trukkikalustolla, jossa keräilijä on trukissa lattian tasolla tai trukeilla, joissa keräilijä nousee ylös haarukoiden tasolle.

Hyllytys ja haku tapahtuvat kätevästi ja tilaukset kerätään nopeasti suoraan lavoilta. Kapeakäytävähyllystössä käytetään lavojen käsittelyyn erityistä kapeakäytävätrukkia, joka on suunniteltu kulkemaan kapeassa käytävässä joko alaohjauskiskoilla tai kaapelilla ohjattuna.

Kapeakäytäväkuormalavahyllystön edut:

  • Yksittäisten kuormalavojen rajoittamaton saatavuus 
  • Optimaalinen kokonaisuus varastointikapasiteettia, joustavuutta ja tehokkuutta 
  • Erinomainen tilatehokkuus (12 m asti) 
  • Lisäarvolla, joka saavutetaan paremmalla tilankäytöllä katetaan mahdolliset lisäkustannukset

Vaakapalkkityypit:
I-palkit ja Box-palkit

Korkeus:
Jopa 13,5 metriä (yksimittaisena)

Välikkökantavuus:
Jopa 30000kg

Tasokantavuus:
Jopa 5000kg

Vaakapalkkien vapaaväli:
Jopa 3500mm

Vaakapalkin pituus:
Jopa 5000mm