Skip to main content

Kasten kapeakäytäväkuormalavahyllystö on tehokas tilaa säästävä vaihtoehto, kun lattiatilaa on rajallisesti käytettävissä tai varaston kapasiteettiä halutaan lisätä. Sillä saavutetaan maksimaalinen varastointikapasiteetti, jokaiseen varastopaikkaan päästään käsiksi ja keräily on nopeaa.

Kasten kapeakäytävähyllystön suurin etu on nopea tilausten keräily yhdistettynä parhaaseen tilankäyttöön. Kompakti ja tehokas, tätä kuormalavahyllyvaihtoehtoa käytetään useilla eri toimialoilla, missä varastotila on rajallinen. 

Hyllystön eri korkeudet ja syvyydet ja vaakapalkkien helppo korkeussäätö takaavat ratkaisun maksimaalisen joustavuuden. Hyllystöä voidaan käyttää trukkikalustolla, jossa keräilijä on trukissa lattian tasolla tai trukeilla, joissa keräilijä nousee vaakapalkkien tasolle.

Hyllytys ja haku tapahtuvat kätevästi ja tilaukset kerätään nopeasti suoraan lavoilta. Kapeakäytävähyllystössä käytetään lavojen käsittelyyn erityistä kapeakäytävätrukkia, joka on suunniteltu kulkemaan kapeassa käytävässä joko alaohjauskiskoilla tai kaapelilla ohjattuna.

Kapeakäytävähyllystön edut:

  • Yksittäisten kuormalavojen rajoittamaton saatavuus 
  • Optimaalinen kokonaisuus varastointikapasiteettia, joustavuutta ja tehokkuutta 
  • Lisäarvolla, joka saavutetaan paremmalla tilankäytöllä katetaan mahdolliset lisäkustannukset

Syvyys: 800 / 900 / 1050 / 1100 mm

Vaakapalkin pituus: 950  – 4400 mm

Korkeus: tarpeen mukaan

Kantavuus:

Tasokantavuus: jopa 5000 kg

Välikkökantavuus: jopa 30000 kg

Pintakäsittely:

Pylväät: sinkitty

Vaakapalkit: maalattu tai sinkitty

Lisäosat: maalattu tai sinkitty

KASTEN P90-kuormalavahyllyjen kantavuudet perustuvat SFS-EN 15512-standardin mukaisiin koemittauksin varmistettuihin lujuuslaskelmiin.