Skip to main content

Aina kun tilan tehokas käyttö on ensisijaista, tarjoavat siirtohyllyt, kuten Kasten-siirtohylly, monia etuja.

Kasten-siirtohylly on täydellinen ratkaisu tehokkaaseen arkistointiin ja varastointiin.

Siirtohyllyllä saadaan samaan tilaan jopa kaksinkertainen määrä hyllytilaa verrattuna kiinteisiin hyllyratkaisuihin. Hyllyt liikkuvat kevyesti lattiakiskoilla ja ovat täysin sovitettavissa mihin tahansa tilaan.

Siirtohylly on ergonominen ja helppokäyttöinen sekä erittäin toimiva ja houkutteleva lisä monenlaisiin tiloihin kuten kirjastoihin, toimistoihin, myymälöihin ja arkistotiloihin.

Hyllyryhmä voidaan lukita siirtämällä siirtohyllyt yhteen ja erilaisille kuormille suunnitellut käyttölaitteet mahdollistavat tasaisen ja ergonomisen hyllyjen liikuttelun riippumatta sisällöstä tai väliköiden määrästä.

Tukevat lukituslaitteet ja pariovet estävät luvattoman pääsyn arvokkaisiin tai arkaluonteisiin materiaaleihin. Käyttäjän turvallisuutta lisää veivilukko, jolla käytävä lukitaan auki-asentoon ja estetään siirtohyllyjen liikuttaminen henklön työskennellessä käytävässä.

Kasten-siirtohyllyt on valmistettu SFS 5187 Metalliset arkistohyllyt, terminologia, mitoitus ja lujuus -standardin mukaan ja laatujärjestelmällemme on myönetty ISO 9001 laatusertifikaatti. Peitelevyn materiaaliksi voidaan valita joko polttomaalattu teräs tai MDF-levy puuviilulla tai maalattuna ja näin voit luoda helposti työympäristöön sopivan ulkoasun.

Kiskovaihtoehdot:

Vankat kiskot on valmistettu kuumavalssatusta, sähkösinkitystä erittäin vahvasta teräksestä ja ne voidaan asentaa uppo-asennettuna tai pinta-asennettuna, pinta-asennettuna myös nousulistoin varustettuna.

Vakiomitat:

Siirtovaunun maks. pituus

  • 8 metriä

Siirtohyllyn korkeus

  • 1865, 2003, 2233, 2371, 2601 ja 2739 mm (+ 139 mm) käytettäessä levypäätyä

Hyllytason syvyys

  • 250, 300 ja 400 mm

Muita mittoja saatavana tilauksesta.

Maksimi kantavuus:

  • 5000 kg/siirtovaunu

Maksimi välikkökuorma riippuu kiskomäärästä ja hyllytyypistä:

  • Maks. 560kg, levypäätyä käytettäessä
  • Maks. 800kg, S90-hyllytikasta käytettäessä