Lock-teollisuuskaapit

Kuvaus

Lock-teollisuuskaapit

Lock-teollisuuskaapit ovat suljettavia ja umpinaisia säilytyskalusteita. Kaapit on valmistettu korkealuokkaisesta pulverimaalatusta teräksestä ja niitä on saatavana eri kokoisina ja ne voidaan sisustaa tarpeen mukaan.

Lock-teollisuuskaapit soveltuvat säilytyskalusteeksi käytännössä kaikkialle teollisuuteen ja työpisteisiin. Kaikkialle missä on tarvetta umpinaiselle, lukittavalle säilytystilalle ja missä säilytetään työkaluja tai kalliita varaosia, ruuveja ja muttereita, asiakirjoja tai tietokoneita. Hyvin varustellussa kaapissa kaikki tarvittavat välineet ovat siellä missä pitääkin.

LOCK-teollisuuskaapeilla on itsestään selvä paikka konepajoissa ja pyörillä varustettu kaappi on tarvittaessa helppo siirtää.

Tuotteet

Lock-teollisuuskaapit

Lock-työkalukaappeja on neljä perusmallia, jotka voidaan sisustaa tarpeen mukaan: Lock5, Lock10, Lock16 ja Lock 20.

Pienemmissä kaappimalleissa on vakiona kaksi hyllytasoa ja yksi vetolaatikko. Kahdessa korkeammassa mallissa (Lock16 ja 20) on vakiona 4 ja 5 hyllytasoa ja ne voidaan varustaa halutuilla lisäosilla. Kaikkiin malleihin on saatavana pyörät, metallilaatikosto, jossa joko 8 tai 12 laatikkoa ja monia erikokoisia väliseiniä.

Tekniset tiedot

Lock-teollisuuskaapit

Kasten-työkalukaapit ovat yksinkertaisia asentaa. Kaapin seinät vain "taitetaan pystyyn" ja ovi sijoitetaan paikoilleen.

LOCK5

Korkeus 915 mm, leveys 525 mm, syvyys 525 mm

2 hyllytasoa ja 1 vetolaatikko

LOCK10

Korkeus 915 mm, leveys 1054 mm, syvyys 525 mm

2 hyllytasoa ja 2 vetolaatikkoa

LOCK16

Korkeus 1600 mm, leveys 1054 mm, syvyys 530 mm

4 hyllytasoa

LOCK20

Korkeus 2100 mm, leveys 1054 mm, syvyys 530 mm

5 hyllytasoa

Lisäosat: Laatikosto joko 8 tai 12 laatikolla, pyöräkehikko, säätöjalat, reikälevy työkaluille, lisähyllytasot