Kuormalavahylly P90

Kuvaus

Kuormalavahylly P90

Perinteinen kuormalavahylly on edelleen yleisin tapa varastoida kuormalavoja. Kasten P90-kuormalavahylly mahdollistaa minkä tahansa hyllyyn varastoidun lavan saatavuuden ja sen käsittelyn, eikä hylly rajoita käsiteltävän lavan muotoa.

Jopa tämän hetkistä huipputasoa edustavassa varastoinnissa on kuormalavahylly yleisin tapa lavavarastointiin. Erityisesti teollisuuden logistiikkayhtiöt arvostavat kuormalavahyllystön monipuolisuutta ja soveltuvuutta erilaisiin varastointitarpeisiin.

P90-kuormalavahylly soveltuu käytettäväksi mitoiltaan erilaisissa tiloissa ja hyllyssä voidaan varastoida monenlaisia taakkoja, esimerkiksi EUR- ja FIN-lavoja, asiakkaan omia lavoja ja kertakäyttölavoja, häkkejä ja laatikoita. Kuormalavahyllyssä varastoitavat lavat ovat saatavilla koko ajan.

KASTEN P90-kuormalavahyllyjen kantavuudet perustuvat SFS-EN 15512-standardin mukaisiin koemittauksin varmistettuihin lujuuslaskelmiin.

Tuotteet

Kuormalavahylly P90

Kasten-kuormalavahylly voidaan helposti mitoittaa erilaisille kuorma-alustoille. Hyllyyn voi varastoida EUR- ja FIN-lavoja, kertakäyttölavoja ja asiakkaan omia lavoja sekä erilaisia laatikoita ja häkkejä.

Korkea stabiliteetti

P90-hyllyn korkea laatu ja huolellinen suunnittelu mahdollistavat jopa 30 m hyllykorkeuden ja yli 30 tonnin välikkökuorman. Tämän lisäksi kaikki hyllyn osat pylväselementeistä pienimpiin yksittäisiin osiin saakka on pintakäsitelty kestämään ulkoisia rasituksia ja näin taataan hyllyn pitkä käyttöikä.

Kattava lisäosavalikoima

Runsaasta lisä- ja turvallilsuusosavalikoimasta voi valita jokaisen käyttäjän tarpeisiin sopivat hyllystön käyttöä tehostavat tuotteet. Erilaisten vaakapalkkien, välipalkkien ja kuormatasojen sekä lukuisien muiden osien lisäksi valikoimasta löytyy myös työturvallisuutta parantavia tuotteita, kuten törmäyssuojat, tunnelisuojat ja suojaverkot.

Tulevaisuuden hylly

Varastoitavien tuotteiden mittojen muuttuminen on helppo hallita P90-hyllyjärjestelmällä. Moduloidun rakenteen avulla hyllyväliköiden mitoituksen sopeuttaminen uusille käsittely-yksiköille on vaivatonta. Laajasta lisäosavalikoimasta löytyy sopivat tuotteet myös muuttuneille tarpeille.

Edut

• täydellinen soveltuvuus

• korkeus jopa 30 m

• vaihtoehtoisia syvyyksiä ja leveyksiä

• sopii kaikenlaisen tavaran varastointiin

• EN 15512 mukainen

• 50 mm korkeussäätö

Tekniset tiedot

Kuormalavahylly P90

KASTEN P90 kuormalavahylly muodostuu pylväselementeistä, vaakapalkeista ja lisäosista.

Pylväselementit:

- muodostuvat pylväistä, vaaka- ja vinotuista

- korkeudet 1 500 – 30 000 mm

- Syvyydet varastoitavan lavan mukaan

(vakiona 1050 ja 1100mm)

- Kantavuus jopa 30 tn

Vaakapalkit:

- EUR-lavapalkki: 950, 1850, 2750 ja 3600mm

- FIN-lavapalkki: 1200, 2300, 3400 ja 3600 mm

- Kantavuus jopa 4000 kg/taso

Muita mittoja valmistetaan tarpeen mukaan

Pintakäsittely:

- Pylväselementit sinkitty

- Vaakapalkit maalattu