Keskimääräinen eliniän odote on noussut 1.7 vuotta

  • Lääkealan varastointiratkaisuja

Keskimääräinen eliniän odote on noussut 1.7 vuotta

Hämmästyttävät 73% tästä kasvusta johtuu innovatiivisista lääketeollisuuden tuotteista.

Toimitamme turvallisia, puhtaita, nopeita ja täsmällisiä varastoratkaisuja lääkealalle, jotta huomisesta tulee turvallinen. Tarjoamme 70% lisää lattiatilaa, vähennämme keräilyvirheitä jopa 65% sekä varmistamme 100% jäljitettävyyden ja korkealuokkaisen turvallisuuden ja vastaamme hygieniavaatimuksiin. 

Video
  • säästä jopa 70% lattiatilaa
  • Lisää keräilytehokkuutta jopa 65%
  • alentaa kustannuksia vähentämällä huomattavasti keräilyvirheitä
  • seuraa tuottavuutta
  • liitettävissä ERP- ja WMS-järjestelmiin

Olemme toimittaneet yli 65 vuoden ajan menestyksellisiä Kasten-varastointiratkaisuja, jotka täyttävät tiukat turvallisuuteen ja oikeaan varastointiin liittyvät vaatimukset mm Novartikselle, Pfizerille ja Glaxosmithklinelle. 

Katso miten voimme auttaa sinua.

Tutustu pientavarahyllyratkaisuihimme

 Tutustu kuormalavahyllyratkaisuihimme

 Tutustu dynaamisiin varastoautomaatteihimme

Tilan optimointia kylmävarastossa kuormalavasiirtohyllyllä

Octapharma AB, Ruotsi

Octapharmalle, joka on yksi maailman suurimmista plasmapohjaisten lääkkeiden valmistajista, valmistui uudet varastotilat. Kun olemassa olevan 6000 m2 varaston kapasiteetti ei enää riittänyt kasvavaan liiketoimintaan, rakennettiin huippumoderni logistiikkakeskus. Tämän keskuksen neljä rakennusta ja 45000 m2 täyttävät päivittäisen tavaravirran vaatimukset ja niihin sisältyvät tavaran vastaanotto ja lähetys, varasto, kylmäsäilytys ja pakkasvarasto.    

”Kuormalavasiirtohyllyn (MOVO) avulla saimme samaan huonetilaan paljon lisää lavapaikkoja ja säästämme näin energiakustannuksissa.”

Sarah Lundqvist
Projektipäällikkö, Octapharma
Octapharma

Project Manager, Octapharma

 Tutustu Octapharmalle tekemäämme ratkaisuun

 

Huolto & kunnossapito:

Turvallisuuslupauksemme jatkuu …

…asennuksen jälkeenkin

Aftersales

Sitoumuksemme asiakkaisiimme ei katkea toimitukseen ja asennukseen. Jatkamme työtä tarjoten tukea niin tuotteidemme ylläpidossa kuin huollossakin tehokkaan ja turvallisen toiminnan takaamiseksi.

Kaikki Constructor Groupin valmistavat yksiköt on sertifioitu ja niille on laadittu toimintalinjat koskien laatua, työturvallisuutta ja ympäristöä. Nämä ohjeistukset ovat asiakkaidemme saatavissa pyydettäessä.     

Tutustu huoltoon & kunnossapitoon