SeRT UK Plc, Iso-Britannia - Kasten-kuormalavahyllystöreferenssi

  • SeRT_warehouse_1
  • SeRT_warehouse_2
  • SeRT_warehouse_3
  • SeRT_warehouse_4

SeRT UK Plc, Iso-Britannia - Kasten-kuormalavahyllystöreferenssi

Constructorin kyky suunnitella ja toteuttaa SeRT Plc:n varastoinnin kokonaisratkaisu K90 kuormalavahyllyjärjestelmällä Derbyshiren Swadlincotessa sijaitsevassa uudessa varastossa mahdollisti sen, että yrityksen johto sai keskittyä SeRTin ydintoimintaan. Constructor voitti tarjouskilpailun ja teki toimitussopimuksen realistisen hinnoittelun ja nopean toimituskyvyn ansiosta. 

“Constructor valittiin hyvän suunnittelun ja kilpailukykyisen hinnan vuoksi. Lisäksi he työstivät kanssamme uuden varaston toimintoja neuvottelujen ajan, joten he pystyivät aloittamaan työt vain viikko sopimusten allekirjoittamisen jälkeen”, sanoi Sabir Tayub, SeRTin toimitusjohtaja. “Constructor hoiti koko projektin alusta loppuun, joka mahdollisti sen, että pystyin keskittymään liiketoiminnan pyörittämiseen”.

Varasto koostuu 55:stä hyllyrivistä, joissa on lavoja kuudessa tasossa. Näin saadaan runsaat 23 700 lavapaikkaa.  Vaakapalkkitasolla on kaksi lavaa rinnakkain, joilla säilytetään pullotettua vettä 1150 kg:n edestä per lava.

Kirjavan tuotevalikoiman (käsittäen hygieniatarvikkeita, pullotettua vettä sekä muita pilaantumattomia tuotteita) varastoimiseen Constructor spesifioi K90 kuormalavahyllyt ja toimitti hyllyrivien päihin myös törmäyssuojat. K90-hyllyn sinkttyjen palkkien päätyjen muotoilu varmistaa sen, että lavat sijoittuvat sopivalle etäisyydelle hyllypylväistä. Sinkitty hyllystö näyttää aina valoisalta ja puhtaalta.  

Projektin aloittamiseksi Constructor:n suunnittelijatiimi kehitti tapoja maksimoidakseen 21,300 m2 tilat. Tästä syntyi  kuusimetriä korkean välitason asennus varaston toiselle sivulle. Tason korkeus mahdollistaa trukin toiminnan sen alla. Constructor pystytti myös hyllyjä välitasolle luodakseen keräilyalueen pienille ja arvokkaille tavaroille. Hyllyt on suojattu ympäriinsä turva-aidoilla ja porteilla jokaisessa porraskuilussa. Lisäksi varastoon rakennettiin kaksi toimistoa joissa kontrolloidaan tuotteiden liikkumista sisään ja ulos. Hyllystön keskellä sijaitsevaa aliajotunnelia on korotettu ja se on auttanut vähentämään trukkien mastojen aiheuttamia vahinkoja.